Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Clean_Up napísal:...čiže ty nebrzdíš? :twisted: :twisted: :twisted:
Ked je rad ze sa to konecne pohne, tak naco preboha brzdit :D (joke)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Clean_Up napísal:ale radšej si pôjdem kúpiť francúzske zemiaky, ako francúzske auto. :)
no jo s francuzkymi zemiakmi a slovenskou feldou budes pan :D

a ked uz sme pritom taky mensi detial ze novy peugeot uz je aj slovensky
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Clean_Up napísal:Momentálne máš Peugeota? RS-u? Alebo čo?
Hej mame 2 peugeotov.. no tak tie zemiaky by som bral uz aj ja :D..
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Trussardi napísal:slovenskou feldou
Slovenskou Feldou???

Keď chceš porovnávať dve rôzne autá, tak aspoň nech sa dajú porovnať a nie 307-ku s Feldou...

Suffel > A čo to máte za Peugeotov? Prípadne aký r.v.?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

mali sme 206 1.4E r.v. 2001,, teraz mame dvoch boxerov 2.5TDi r.v. 1999 a 2.8HDi r.v. 2004
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

U tých 206-tiek odchádzali vstreky či už u ropáka, alebo benzínu, kolísanie otáčok, vodná pumpa v čudu atď. Ono sa to zdá, ale keď sa sype, tak sa sype. :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Lub0$ napísal:Ja to chlapci vidim tak, ze keby som tu aj postol fotky nejakeho golfu R32, alebo dokonca nejakeho supersportiaka, tak stale najdete na nom nejaku chybu, ktora je uplne nepodstatna. Mam taky pocit, ze to je len zavyst...kolky z vas nemau ani to svoje vlastne auto, na ktore si zarobili, ale chyby na autach inych budete hladat vsetci.
Zaujimave, ze vsetci majitelia takychto aut, ktori sa stretnu s kritikou to pripisuju zavisti a nie tomu, ze si kupili zle auto...
Ale myslim si, ze na nejake skutocne sportove auto (Delta Integrale, Diablo, Gallardo, STI, Focus RS,...) by tu nikto nenadaval.
Jeden priklad: http://www.tuning.sk/dokument-skoda_120 ... _1_schuter
Staci si pozriet diskusiu - tiez na kazdeho kritika utocia s tym, ze on by to nedokazal a ze zavidi pekne auto. Realita je vsak taka, ze keby ten majitel vrazil vsetky peniaze za tento "tuning" nie do starej skodovky ale do normalneho auta, tak by za to mohol mat pekny kusok s platnou STK, nehovoriac o usetrenom case.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

GothaR napísal:Zaujimave, ze vsetci majitelia takychto aut, ktori sa stretnu s kritikou to pripisuju zavisti a nie tomu, ze si kupili zle auto...
Ziadny majitel ktory kupi auto za vyse pol melka a viac si predsa nebude mysliet ze kupil zle auto :) kazdy si kupi to co mu vyhovuje
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

GothaR napísal:Realita je vsak taka, ze keby ten majitel vrazil vsetky peniaze za tento "tuning" nie do starej skodovky ale do normalneho auta, tak by za to mohol mat pekny kusok s platnou STK, nehovoriac o usetrenom case.
A takyhcto sracov neznasam...clovek si plni celozivotny sen, je stastny jak blcha, tie hodiny prace ho maximalne naplnali, tesil sa pri tom, bol rad ze si moze nieco na aute spravit sam, a potom pridu take buzny a zacnu tarat hovadiny a typka zdeptaju tak, ze si to zacne vycitat....to ako keby ja som ti teraz zacal mierit na tvoje lietadielka...sice je pravda ze nemas Boh vie co za akrobaty za tazke prachy, ale predsa si do toho musel vrazit....ale s tym, ze to je tvoje hobby...ze ta to bavi, ze ta to naplna...a tesi ta uz len pohlad na tie lietadla....no predstav si zze teraz vznike diskusia, ze si magor, ze si do toho vobec dal korunu, a vies si vobec predstavit co si mohol mat za tie peniaze? O tom to je...zrejme si tomu nepochopil. Ten typek je ocividne radsej, ked sa moze vyvazat na 120ke ako na nejakom Murcielagu...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

neviem no..takto..ak si si na taketo auto nasetril sam tak klobuk dolu..to hej.. ale ako som uz pisal vysie .. za tu cenu by som kupil uplne ine auto..a mozno by som uz aj ratal s tynm, ze o par rokov by mohla byt aj rodina a podobne.. preto urcite nie 3dverove.. a dalej by som rozmyslal asi tak, ze by som to auto chcel pouzivat aj trosku dlhsie takze nie francuzske .. ale to su mozno moje predsudky..18ky elace su krasne..pozdrav napravy
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Lubo$: ides na to zaujimavo, ale zacnem prvou vecou - ak by si sa mi navazal do lietadiel, tak na teba urcite nevytiahnem zavist.
Druha vec je ta, ze ja sa nesnazim z nejakeho crepu spravit lietadlo na maketarske vystavy. Kazde ma stalo primerane mnozstvo casu a penazi, nic navyse.
Ak este k tomu nieco mas, tak mi napis SS a mozeme to vydiskutovat, tu to nema miesto.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:pozdrav nápravy
Keby len nápravy. :? Ešte pozdrav ramená, tyčky stabilizátora, silent ramien, čapy...
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

mam peugeot 307, ma muchy ako kazdy, ale spokojnost :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Lubos ved nech si sen plni, ale nech si to auto necha na parkovisku pred domom. Ked je to raz hrdzava skodovka, tak nou vzdy aj ostane. Neni to o tom, ze zavidime, lebo neni co. Skor mozno ludom vadia tie nepovolene a nebezpecne upravy.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

offtopic nas kazdodenny :) - ja mam nahodou vytunene skodovky aj s odkvapovymi rurami miesto vyfuku rad - vzdy ma to desne pobavi. Este hrdy gangsta vyraz stastneho majitela v nom s drnciacou duc-duc hudbou (kedy audio ma vacsiu hodnotu ako auto cele, ale aj tak stoji za prd) a mam o naladu postarane. Myslim, ze keby nosievam fotak, tak tu naladu vylepsim vela dalsim ludom v sekcii vtipne obrazky. Skor ako zavistou, by som to mozno nazval skodoradostou.

no a nieco mimo OT - starsie vozitko Honda Civic 1.4i '97 55kW->66kW (ziaden tuning, len vymena restriktora v nasavani vzduchu, za original honda tesnenie, co je jediny rozdiel medzi 66kW iS verziou). Interier je dost tvrdy az rozhrkany, ale tu zrejme pri navrhu konceptu zrejme o komfort ani neslo. Zato je spolahlive.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Tak rozhodol som ze sem hodim svojho Saxika :)
Motorizacia 1.1, 44kW, rv. 96, 153tis. km...Zatial mi to musi postacit :) BTW z tej dlhej anteny som uz skratil :lol:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

moje moje moje :D
Prílohy
Renault Megane Coupe
Renault Megane Coupe
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

plusminus napísal:moje moje moje :D
musim povedat ze celkom pekne spravene, na prvy rychly pohlad som myslel ze to bude nejaky 5-korunovy tuZing, ale klobuk dolu, jemne doladene, nie az moc do oci bijuce
mne sa lubi :)

PS: prezrad co skryva pod kapotou
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

chlapec10: 2.0 16V :D 108kW, 148PS
dik za pochvalu, tuzingu som sa snazil vyhnut..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Skoda tych Cervenych Diskov ... Moc mi to k tomu nepasuje.
btw Policajti ti do Svetiel nepindali?
Napísať odpoveď