DavisJ666 napísal:Kuknite sa na tu stranku co som tu pisal wrrabec-ovi,tam to je,ale treba aj firewall vypnut (asi vsetky - najma Windows Firewall).Ja som to na open nedal,mal som aj DZM,aj porty,aj UPnP,firewall sice nie ale mne to neslo.
vypol som Windows Firewall aj NOD32 a stale mam strict, a router neviem ako nastavit mam Vigor2700 VGST
hmm,ten NAT je nejaka zahada...a ti co sa nepripajaju cez router tak co? vo Firewalle som si dal vynimku pre COD MW 2,Steam a este ten system UPnP a stale to mam Strict...hmm
Neviem ci sa to tu uz niekto pytal ak ano tak sa vopred ospravedlnujem, ale nechce sa mi to vsetko citat, chcel by som sa spytat aky to potrebuje pixelshader.....Dakujem
Romo napísal:Neviem ci sa to tu uz niekto pytal ak ano tak sa vopred ospravedlnujem, ale nechce sa mi to vsetko citat, chcel by som sa spytat aky to potrebuje pixelshader.....Dakujem
Konecne som si dnes mohol zahrat tuto skvelu hru. (musel som cakat dokedy ju prejde brat ) Pribeh sa zatial vyvija velmi pekne, misie su dost zaujimave ci uz ta v horach alebo na letisku. Neskutocne som si uzil jazdu skutrom. Krasna grafika, pekne spracovane zbrane a aj okolie. Hodnotim na 9/10. Akurat vytknem obcasnu stupiditu mojho tymu, kratkost hry a na veterana sa to celkom da hrat, nato ze nie som fest maniak.
ak nejde Pitbbul dajte 2janci2... ale ved som to aj skusal,a s 2janci2 ma nenaslo a s Pitbbulom hej...isto si dal Pitbbul ? nedal si Pitbull? tam su 2 B
Neviete niekto preco mi nechce spusit singleplayer?Hru som uz presiel asi pred tyzdnom a teraz som chcel ist zahrat special ops ale nabehne mi len ten obrazok s tim vojakom ked sa zapina a potom nic-cakal som aj pol hodinu ale nic sa nestalo ziadne chybove hlasenie,proste nic.Skusil som multiplayer zapnut a ten mi nabehol normalne,z multiplayeru som skusil ist do hlavneho menu hry (kde sa vybera medzi singleplayerom,mulltiplayerom a spec ops) no opet mi to zamrzlo a nic
//este ked zapina sa ma spyta: "Run in safe mode?" skusal som aj v nom aj normalne no niak nejde