nefunguje PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zifo
Amateur
Amateur

nefunguje PC

Príspevok od používateľa zifo »

Ahojte,
skuste mi niekto prosim pomoct. Totiz nieco mi na PC odislo a neviem co :oops: problem je asi takyto - zapnem komp a on zacne sice hucat -ventilator na cpu ale obraz na monitore nenabehne -kontretne zacne blikat len led monitora a obraz nikde -myslel som ze to bude grafikou ale tak po vymene za inu bol ten isty problem -cital som tu ze to moze byt doska alebo RAM - co myslite ? komos mi hovoril ze ak by to bola RAM tak by nabehol aspon bios- poradte pls
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

ak nepipa tak to vga nie je .. skor ta ram .. nemenil si nieco v pc resp nevytahoval??? ak ano mas prach v slotoch precistit kontoxom alebo nejakou prchavou latkou .. najlepsie v spreji aby to vyfukalo prach a ine necistoty,prip poprehadzovat ram ak ich mas viac.
zifo
Amateur
Amateur

Sphinx napísal:ak nepipa tak to vga nie je .. skor ta ram .. nemenil si nieco v pc resp nevytahoval??? ak ano mas prach v slotoch precistit kontoxom alebo nejakou prchavou latkou .. najlepsie v spreji aby to vyfukalo prach a ine necistoty,prip poprehadzovat ram ak ich mas viac.
hmm uz dlho som tam nic nemenil tak myslim ze ten prach by to nemusle byt -to sa totiz pokazilo ked deti pozerali rozpravky - a potom to uz neslo nakopnut -ale ja tiez verim ze je to ta ramka -skusim ju vybrat a uvidim ze co to bude robit bez nej-ale momentalne niesom doma takze az koncom tyzdna -ale radsej novu ram ako celu dosku
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Na 75% odpálená doska.. zvyšných 25% ako spomínali vyššie.. zle zapojené káble (komplet všetky vyber a nazad poskladaj).. môže byť aj zdroj (máš dosku dobre zapojenú zo zdroja ako má byť?)
zifo
Amateur
Amateur

brm napísal:Na 75% odpálená doska.. zvyšných 25% ako spomínali vyššie.. zle zapojené káble (komplet všetky vyber a nazad poskladaj).. môže byť aj zdroj (máš dosku dopre zapojenú zo zdroja ako má byť?)
neviem ci kable -ten komp uz isiel take 2-3 roky bez poruchy az teraz sa to pototo
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mne spravil PC to isté. 7 rokov išiel bez problémov a zrazu sa raz nezapol. Skús vymeniť zdroj a vyskúšať iný, ak nepôjde, tak je to doska..
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Pred hodinou som dokoncil jedno PC,ktore sa spravalo rovnako.Problem som vyriesil jednoducho-RAMku som prehodil do druheho slotu a obraz jednoducho nabehol :idea:
Napísať odpoveď