Ntebook ASUS F5N tuning

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
skyline21
Novice
Novice

Ntebook ASUS F5N tuning

Príspevok od používateľa skyline21 »

Zdravicko majstri.
Mam uvedeny book, som s nim velmi spokojny, Win7 fachci uplne super. Ale prejdem k veci. Chcel by som book trosku vylepsit a slo by o nasledovne:
1. plast na displeji je taky sedy az strieborny a takisto aj vnutrne plasty su rovnakej farby. Chcem tieto plasty prestriekat na cierno, alebo na ciernu metalicku farbu. Potreboval by som helfnut, ako tieto plasty oddelit od booku, teda ako ho rozobrat
2. uvedeny typ booku ma klasicku klavesnicu bez numerickej casti. ale niektore asusacke booky maju full teda aj numericku, dokonca rozmermi su rovnake. da sa ten vnutorny kryt vymenit a nahodit tam novy aj s numerickou klavesnicou? som si isty ze je to mozne, len neviem ako na to, a vobec na koho sa obratit. na stranke asus som nenasiel ziadne blizsie info, preto sa obraciam na vas s prosbou o rady. Vsetkym dakujem za pomoc a ochotu.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

ak

Príspevok od používateľa 3PO »

ak ho mas v zaruke tak do neho nesahaj.ziadne rozoberanie a priestriekavanie.ak nie a silou mocou to chces (ziadny kladny argument nepoznam) skus niekde pohladat service gudie alebo service manual. co sa tyka vymeny klavesnice za iny typ. nikdy som sa s tym nestretol, ale skor nie ako ano (moj odhad)
Napísať odpoveď