X-box 360
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
-
masterdead
SysAdmin
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
XBOX 360 Super Elite Forza Motorsport 3 Edition je len cisto cierny ako klasicky Elite ale ma 250GB HDD, 2 x cierny wireless gamepad, Forza 3 a este krabicu s motivom Forza.
XBOX 360 Super Elite MW2 ma nastrek nie nalepky s motivmi ktore asi kazdy pozna alebo si da google. Inak co sa tyka vybavy to iste ako Forza Motorsport 3 Edition len samozrejme nie Forza ale COD MW2
Videl som obe verzie nazivo COD MW2 je velmi pekna ale to je vec subjektivneho nazoru. Ako vravim je to nastrek nie nalepky!!!
XBOX 360 Super Elite MW2 ma nastrek nie nalepky s motivmi ktore asi kazdy pozna alebo si da google. Inak co sa tyka vybavy to iste ako Forza Motorsport 3 Edition len samozrejme nie Forza ale COD MW2
Videl som obe verzie nazivo COD MW2 je velmi pekna ale to je vec subjektivneho nazoru. Ako vravim je to nastrek nie nalepky!!!
-
masterdead
SysAdmin
mas na mysli tento ? http://www.tpd.sk/katalog/pocitace-a-pr ... etail=6071
je to komplet s hdd , ciernym ovladacom a headsetom ?
totiz ja so sestrou sme sa rozhodli pre x360 ale neviem ani za boha pre ktoru verziu sa mam rozhodnut, kedze si lego batman a pure asi nikdy nezahram (nemam rad take hry) a gta IV si myslim ze by som zahral ...
, no tak ja im idem napisat do toho obchodu ci ta verzia je aj s tym nastrekom.
je to komplet s hdd , ciernym ovladacom a headsetom ?
totiz ja so sestrou sme sa rozhodli pre x360 ale neviem ani za boha pre ktoru verziu sa mam rozhodnut, kedze si lego batman a pure asi nikdy nezahram (nemam rad take hry) a gta IV si myslim ze by som zahral ...
Filipito, obávam sa, že ten GTA4 bundle má konzolu s tými polepmi.. Ted, aspoň dúfam, že sú to len polepy.. Ak Ti ale môžem odporučiť, tak pouvažuj nad týmto. Máš k tomu až 4 hry a konzola bude zaručene bez polepov
Chcel som Ti poslať link aj na Super Elite s Forza 3, ale kukám, že po tých sa muselo len tak zaprášiť, lebo už ich spolu aj s MW2 nemajú v ponuke 
Vyssie pisal, ze tie hry nie su prenho a ze si ich asi nezahra. Zhodou nahod som dnes inac tiez pozeral po verzii Forza 3, lebo ma to celkom zaujalo a lamem si hlavu nad konzolou. Stale totiz neviem prist na to, ci to pre mna nebude strata casu a ci neinvestovat do niecoho ineho, ale ta verzia s MW2 pripadne Forza 3 by bola asi naj, nuz Alze sa s konzolami asi zadarilo...lol4 napísal:Filipito, obávam sa, že ten GTA4 bundle má konzolu s tými polepmi.. Ted, aspoň dúfam, že sú to len polepy.. Ak Ti ale môžem odporučiť, tak pouvažuj nad týmto. Máš k tomu až 4 hry a konzola bude zaručene bez polepovChcel som Ti poslať link aj na Super Elite s Forza 3, ale kukám, že po tých sa muselo len tak zaprášiť, lebo už ich spolu aj s MW2 nemajú v ponuke
no to je uz premna dost vysoka suma
, a zahral by som si maximalne gears of war a fable 2.. je mam rad akcne hry tipu far cry 2 , fallout 3 alebo mirrors edge (vsetky tri hry uz mam objednne(far cry 2 a fallout 3 v zberatelskych ediciach))
cenovo mi najviac vyhovuje jednoznacne tento http://www.epicom.sk/zbozi/xbox-360-eli ... p=z:166813 .
a btw dufam ze hry objednane z anglicka (PAL norma) mi nanom pojdu , kedze na ebay.co.uk su hry za neuveritelne ceny
cenovo mi najviac vyhovuje jednoznacne tento http://www.epicom.sk/zbozi/xbox-360-eli ... p=z:166813 .
a btw dufam ze hry objednane z anglicka (PAL norma) mi nanom pojdu , kedze na ebay.co.uk su hry za neuveritelne ceny
King, máš pravdu, ale ja som myslel hlavne to GOW2 a Fable 2. Jasné, že lego sa hrať nebude..
Filipito, pokial je hra Region Free alebo PAL, tak Ti to určite pôjde
BTW, neskúšal si poprezerať aj slovenské fóra, ktoré sú zamerané na Xbox 360? Dajú sa tam ľahko zohnať (a aj predať) originál hry v 100% stave. Dnes mi napr. prišlo od jedného chalana Call of Juarez: Bound in Blood za 18 ečiek
Filipito, pokial je hra Region Free alebo PAL, tak Ti to určite pôjde
BTW, neskúšal si poprezerať aj slovenské fóra, ktoré sú zamerané na Xbox 360? Dajú sa tam ľahko zohnať (a aj predať) originál hry v 100% stave. Dnes mi napr. prišlo od jedného chalana Call of Juarez: Bound in Blood za 18 ečiek
http://www.itechnews.net/2008/03/31/mic ... v-edition/
??? len 500 kusov no neviem ked tu niekto pisal ze je nalepka na kazdej myslite ze su take aj v slovenskch obchodoch???
??? len 500 kusov no neviem ked tu niekto pisal ze je nalepka na kazdej myslite ze su take aj v slovenskch obchodoch???