LE40B651 alebo LE40B551

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
projector
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

LE40B651 alebo LE40B551

Príspevok od používateľa projector »

pls skuste poradit ktory by ste brali vy viac z tychto dvoch:

Kód: Vybrať všetko

http://www.hej.sk/televizory-audio-video/obchod/913370/samsung/samsung-le40b651/

Kód: Vybrať všetko

http://www.hej.sk/televizory-audio-video/obchod/913349/samsung/samsung-le40b551/
................. 8)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

my mame b550 ale 37 palcovu radu a sme spokojny ? rozdiel je v tom ze 6tkova rada ma 100hz a nativne prehravanie videa cize to je na tebe ci sa ti oplati investovat do tychto dvoch veci :)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Čo ti na to mám povedať. Ja som zástanca keď už niečo kúpiť tak poriadne - takže 6-stku, aj keď sa mi tento rok vzhľadovo nepáči, takže by som si ju nekúpil. Ja by som na telke chcel už iba zo zásady 100 Hz a bolo by mi jedno či to využijem, alebo nie.....
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Michaelo105 napísal:Čo ti na to mám povedať. Ja som zástanca keď už niečo kúpiť tak poriadne - takže 6-stku, aj keď sa mi tento rok vzhľadovo nepáči, takže by som si ju nekúpil. Ja by som na telke chcel už iba zo zásady 100 Hz a bolo by mi jedno či to využijem, alebo nie.....
tak v tom pripade radsej nekomentujem normalnost tvojho postu k teme naozaj ber podla financii,obrazovo je to podobne
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

ja som kupil 651 a plna spokojnost. 100Hz je super, keby som sa mal zase rozhodnut, tak zase idem do nej...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pri 6kovej sérii za zmienku stojí okrem spomínaných 100Hz aj podpora DivX a niektorých FullHD formátov cez USB.

Bez 100Hz sa dá zaobísť (extra veľký rozdiel nebadať).. a ak sa vieš zaobísť aj bez podpory DivX/FullHD kodekov (máš už na to iné zariadenia), tak Ti v pohode stačí zobrať aj 5kovú sériu. Ale ak máš peniaze aj na 6ku, tak ber už 6ku..

:)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

cORP. napísal:tak v tom pripade radsej nekomentujem normalnost tvojho postu k teme naozaj ber podla financii,obrazovo je to podobne
Tak som to možno trošku blbšie napísal.

100 Hz technológiu je podľa mňa dosť vidno, hlavne pri slabšom signály. Okrem toho väčšinou 100 Hz telky majú aj trošku nižšiu odozvu čo samozrejme tiež pomáha pri rýchlych scénach a hlavne pri športe.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Michaelo105 napísal:Tak som to možno trošku blbšie napísal.

100 Hz technológiu je podľa mňa dosť vidno, hlavne pri slabšom signály. Okrem toho väčšinou 100 Hz telky majú aj trošku nižšiu odozvu čo samozrejme tiež pomáha pri rýchlych scénach a hlavne pri športe.
na crt hej na lcd nie
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Corp: Vieš načo slúži 100 Hz?

To nie je ako kedysi na crt telkách. Tam sa 100 krát zobral obraz za sekundu.
Na LCD, Plazmách je to o dopočítavaní snímkov, čiže o plynulosti obrazu na našom nedokonalom vysielaní (napr káblovka).

Podľa mňa má dosť veľký význam.

Pokiaľ chalan čo to ide kupovať má na tú šestkovú radu tak nech vezme tú, pokiaľ nie, tak nech vezme 5. Aj na jednom, aj na druhom bude mať pekný obraz.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Michaelo105 napísal:Corp: Vieš načo slúži 100 Hz?

To nie je ako kedysi na crt telkách. Tam sa 100 krát zobral obraz za sekundu.
Na LCD, Plazmách je to o dopočítavaní snímkov, čiže o plynulosti obrazu na našom nedokonalom vysielaní (napr káblovka).

Podľa mňa má dosť veľký význam.

Pokiaľ chalan čo to ide kupovať má na tú šestkovú radu tak nech vezme tú, pokiaľ nie, tak nech vezme 5. Aj na jednom, aj na druhom bude mať pekný obraz.
ludia vy nechapete skratka ze to je rozdiel minimalny a okom pozorovatelny fakt len pri niektorych situaciach ? ja som povedal ze zalezi podla finnacii takze ak ma viac penazie nech berie vyssiu radu ,ak menej tak 5tkovu kedze obraz je skoro totozny
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

cORP. ma pravdu cele 100Hz su viac menej len marketingove tahy na zakaznikov, necakaj ze tam budes ma nejaky rozdiel podla mna to bude nebadatelne. Rozdiel 166E nieje taky zanedbatelny ale ak ti zavadzaju peniaze tak preco nie
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Ja mám odlišný názor, ale hádať sa nejdem.

Koľko ľudí toľko chutí, a preto keď sa pozriem na parkovisko tak vidím každé auto iné..........
Napísať odpoveď