dva monitory

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
miki11
Light Expert
Light Expert

dva monitory

Príspevok od používateľa miki11 »

Ahojte ludkovia chcem sa opytat ci neexistuje nejaky sposob na nastavenie notebooku na monitor co je na NB a externy monitor s tym ze napr na externom by bezal film a na NB monitore by som povedzme surfoval na nete. Teda ze ci sa da nadstavit aby sa na kazdom zobrazovalo nieco ine. Dakujem za odpovede. 8)
3PO
Medium Professional
Medium Professional

fiha

Príspevok od používateľa 3PO »

ktory operacny system? v linuxe je to jednoduche. staci presunut okno.
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: dva monitory

Príspevok od používateľa dudo02 »

miki11 napísal:Ahojte ludkovia chcem sa opytat ci neexistuje nejaky sposob na nastavenie notebooku na monitor co je na NB a externy monitor s tym ze napr na externom by bezal film a na NB monitore by som povedzme surfoval na nete. Teda ze ci sa da nadstavit aby sa na kazdom zobrazovalo nieco ine. Dakujem za odpovede. 8)
Je to mozne aj vo winoch.Vacsinou je potrebne sa pohrat v nastaveniach grafiky a zvolit si pozadovany mod.CLONE/EXTENDED/SINGLE..
miki11
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki11 »

uz som to vyriesil: V nastaveniach grafiky na mojom NB je volba ze rozsirena pracovna plocha, a tu si nastavim na externy monitor. Potom mi uz staci iba mysou pretahovat vsetko co chem zobrazit. Pretahujem to za pravy okraj mojho monitora na NB a ono to potom prejde na externy monitor. :)
Napísať odpoveď