[JAVA] Stopky
-
TGiJack
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
[JAVA] Stopky
ahojte neviete či je nejaka knižnica v jave ktora by vracala čas od 0az po XY ?? nemusi byt formatovani len ked kazdu sekundu sa navyši ,sformatovat to už nieje problem
-
audiotrack
VIP
-
johny3212
Star
aano ja osm uz pracoval z timerom v jave davno, takze na java strankach a fore su desiatky ukazok, je tam WIKI je tam FORUM su tam GUIDECKA, vysvetlene cele implementacie, takze ked ucit tak poriadne.
. Takisto, ked si otvoris priamo class timer, tak by tam v komentaroch mali byt vysvetlene vsetky funkcie a ich pouzitie.
-
audiotrack
VIP
tie "komentáre" sú javadoc a nemusí si ich otvárať lebo tam bude to isté čo v referenčke (ktorú som mu dal)johny3212 napísal:aano ja osm uz pracoval z timerom v jave davno, takze na java strankach a fore su desiatky ukazok, je tam WIKI je tam FORUM su tam GUIDECKA, vysvetlene cele implementacie, takze ked ucit tak poriadne.. Takisto, ked si otvoris priamo class timer, tak by tam v komentaroch mali byt vysvetlene vsetky funkcie a ich pouzitie.
-
johny3212
Star
ved to ja viem
, Moja rada ako som ja ucit ete: Zobral som neaky profi *.jar subor, ktory robil nieco podobne, co som ja hladal, rozbalil som ho a kukal *.java subory a ucil som sa techniky ako to robili tam
a cital som implementaciu, ako mas hore link, k funkciam, kt. tam boli pouzite
. Takych jar suborov najdes habadej
. Mne to dalo hodne
.