Zalozil som dost krutu temu a fakt by ma zaujimal vas nazor! sam som prakticky uz rozhodnuty ale je to tema na ktoru sa nemozem porozpravat len tak z hocikym tak aspon takto anonymne
Tak: ja mam 18 rokov som uplne normalny chalan a mam jednu... hm ako to pomenovat

no z formalnej stranky nieco ako teta, je to dcera babkinho brata no bezne sa da povedat ze nieco ako sestrenica z druheho kolena alebo nieco podobne. To dievca ma 15 rokov uz jej taha na 16 a odmalicka sa jej pacim nieco ako taka detska laska. Mozno tomu pomohlo ze sme sa nikdy casto nestretavali, vidime sa tak raz za 3-4 mesiace a to aj ked je sviatok (vianoce, velka noc a tak) vzdy to ale stoji za to, vidim ako to dievca po mne ide a celkom mi to lichoti lebo to je pekna mlada holka po ktorej tuzi isto vela chalanov z okolia

no vzdy som ju bral maximalne ako kamaratku a nikdy viac. trosku sa to zmenilo len nedavno ked zrejme dievca dospelo a ako kazdy v tomto veku aj ona ma chut na to jedno

musim sa priznat ze som este nemal sex no skusenosti okolo toho uz mam dost bohate

len ked som od nej dostal navrh na objatie, bozk na licko, poriadnu pusu, a dokonca medziriadkami viem ze by mi vyhonila tak to som sa uz troska posral

akoze nemam problem s dievcatami ale toto som fakt necakal. vzdy ked na nu pozriem tak vidim strasne moc zalubeny pohlad a dievca ktore je tak beznadejne zalubene ze spravi hocico... na jednej strane viem ze s nou nic nechcem mat na druhej strane som 18 rocny chalan plny hormonov co so mnou poriadne zmietaju a mam strasnu chut to snou vyskusat... myslim ze by to bol hriech odporovat peknej mladej dievcine ktora po tebe tuzi

este triezvy mam urcitu sebakontrolu ale myslim ze keby sa opijem tak tu ziadnu dilemu neriesim. no aj triezvemu mi to dalo vela sil ubranit sa jej natlaku ked sme mali moznost byt samy v aute. nic som jej nedovolil ani len sa ma dotknut ale trhalo mi to zili lebo ked som videl ako sa na mna pozera....
Chcel by som teda vediet ako by ste reagovali vy. lebo viem ze staci jedna esemeska a ona kupi flasu pride za mnou a vyhoni mi ak jej dovolim tak aj vyfajci..