Ako beardie teraz ma trochu udivuje tvoje správanie..si moderátorom na lamkách a aj sám posielaš ľudí riešiť veci ohľadom warezu práve sem..
tak teraz čo tu vypisuješ?
nehovorím aj mne je proti srsti radiť ľudom ohľadom nejakej veci keď ja sám ju mám kúpenú..ale nevšímam si to a myslím si svoje..ale ty si nejako protirečíš vo svojom vystupovaní
-----------
jo a rád sa zúčastním toho hojko versusu
dat hojko versus by bolo podla mna super. myslim, ze pozbierat 8 hracov nemoze byt problem. vcera sme zacinali traja a po chvili nas bolo 5 a to bol len friends only match. urcite by som do toho siel keby to bolo v case ked by som nebol v praci.
H@wk napísal:Celkom nechapem, stiahne si to hru a este chce hrat aj MP a chce aby mu to slo vsetko tip top na 100%, to uz zijeme kde ?
Keby ze stiahnem hru tak mlcim a hram, ne sa rozpisujem na fora co vsetko som postahoval a jak mi to a to nejde, nonsens..
btw ja mam origo a som spokojny, zatial som ziadny problem nemal a ak by som aj mal tak napisem na steam support pretoze som si za to zaplatil(35€).
nechcem aby mi slo vsetko na 100% som sa slusne spital tak sa neozyvaj.
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2009, 17:31 )
beardie napísal:urcite len to, ze sa spravas ako hlupa socka
Ach,ty uboziatko
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2009, 17:36 )
A mili mladenci ak mi nemate ako pomoct tak ani nepiste proste si to nechajte pre seba(ako poznamenal Opak) a neobtazujte sa odpisovat.Ja som ziadal o radu a nie o vas nazor.Takze ked nemate co poskytnut nereagujte na to co som napisal,ignorujte.Tato tema bola uzavreta,nepomohol nikto tak uz to nechajte tak !
Waldo napísal:Tak som si Vas: Turtlak, Opak pridal do friendov snad som to trafil podla nickov na steame
obavam sa, ze niekde nastala chyba. poslal som ti friend request (niekedy okolo obeda) a stale ta mam v grupe invitations. na steame mam nick turtlak77
turtlak69 napísal:obavam sa, ze niekde nastala chyba. poslal som ti friend request (niekedy okolo obeda) a stale ta mam v grupe invitations. na steame mam nick turtlak77
hej presne na ten nick som posielal request a tiez ta mam v grupe invitations.
zatial mam dojem, ze hracov dvojky mam vo friendliste desne malo, aj ked na standardnu kampan obvykle splasim ludi. Versus znie zaujimavo, snad sa podari zorganizovat nejaky nocny event (najlepsie piatok/sobota).
neviem preco my to nejde zapnem hru v poho sa nacita nabehne menu dam do konzoly mapu dam enter a ked do konca nacitaniu mapy chyba asi 0,5 cm tak sa mi hra vypne a nic nevypise iba ma hodi do Windowsu