Problem z videom na mojom novom LCD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
M1No
Medium Star
Medium Star

Problem z videom na mojom novom LCD

Príspevok od používateľa M1No »

dobry den , chcem sa opytat ze co mam spravit ked mi zasekne video na mojom LCD LG W2343T-PF
Proste ked chcem kuknut na nejakej stranke video a dam ho na fuul obrazovku tak mi po chvilke sekne dam esc video sa zmensi a bezi . na celej obrazovke nejde a klasicky na stranke ide neviete kde je problem ?? Da sa to nejako nastavit ??
tomikaco
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tomikaco »

tak problem hladaj v grafickej karte, monitor je iba vystup. menil si iba monitor a grafiku nechal staru ? ak ano, tak to moze byt v tom, ze ta grafika proste ten novy monitor nezvlada, najma ked mas velke rozlisenie.
M1No
Medium Star
Medium Star

KUPOVAL SOM NOVY PC A KUNMU SOM MAL HENTEN MONITOR
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

S LCD to nema nic spolocne, chyba bude niekde inde, ci uz Windows, ovladace ku grafickej karte, Flash player a podobne...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

čo spomínal hojko + kodeky..
M1No
Medium Star
Medium Star

ku grafickej karte som nainstaloval vsetko z CD co som prinej mal flash player mam nainstalovany a ake kodeky presnejsie :?:

//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2009, 18:31 )
prosim ved mi pomozte som stoho pass uz neviem co mam urobit aby mi to slo casto pozeram sport cez net a ked je to male je to onicom a na fullscreene mi to sekne a dalej uz nejde :cry: :cry:
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Stiahni si najnovsi driver k tvojej grafickej karte ATI, NVIDIA - podla toho aku grafiku mas. Preinstaluj flash player. Na odinstalovanie mozes pouzit Flash Player uninstaller. Nainstaluj si potom nanovo Flash Player. Pripadne mozes vyskusat nainstalovat prerelease Flash player 10.1.
Dalsia moznost je vyskusat pustat videa v inom prehliadaci.
Napísať odpoveď