iPod Touch 1st vs. 2nd gen.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
iPod Touch 1st vs. 2nd gen.
Je nejaky velky rozdiel medzi iPodom Touch prvej a druhej generacie? Popripade aj tretej? Kolko zvyknu zabrat tie apps? Ten JB je zlozita vec a da sa vobec iTouch 1st/2nd/3rd jailbreaknut?
Dik, bolo by dobre dostat skoru odpoved, LCK restock za chvilu -_-
Dik, bolo by dobre dostat skoru odpoved, LCK restock za chvilu -_-
Ja mám iPod Touch 2G.. Rozdiely medzi prvou generáciou sú: zadný kryt je už z lešteného kovu, vstavaný reproduktor spolu, bočné tlačidlá na ovládanie hlasitosti, podpora mikrofónu cez jack (napr. slúchadlá s mikrofónom, ktoré sú u iPhonu), vstavaný bluetooth, väčšia rýchlosť, dlhšia výdrž batérie, podpora Nike+, tenší dizajn... Je toho viac, ale nechce sa mi to všetko rozpisovať.. 3G je dizajnovo rovnaký ako 2G, len je opäť o niečo výkonnejší. Výdrž batérie je pri počúvaní hudby veľmi dobra, ale pri pozeraní filmu a surfovaní na nete cez wi-fi to už ide celkom rapídne dole. Presné časy Ti ale nepoviem, keďže by sa nemuseli zhodovať.. Existuje však ale dosť aplikácií, ktoré Ti ukážu, koľko Ti batéria vydrží pri tej danej činnosti s aktuálnym nabitím 
-
johny541
King
Re: iPod Touch 1st vs. 2nd gen.
Nechcem zakladat novy topic, nasiel som si toto cez funkciu Hladat. Uzivatel ktory vytvoril tuto temu polozil otazku ci sa da jailbreaknut 3. generacia, ale nikto neodpovedal
Tak da sa? Nie su s tym problemy? Chcel by som si zakupit ipod touch ale nechcem hned davat jailbreake, najprv sa s nim chcem "zoznamit" a zistit co to vsetko viem robit aj bez toho JB
Dik
tretiu generaciu vobec nesledujem, ale ak sa bude dat JB tak navod najdes urcite na
http://forum.iphone.cz/
http://forum.iphone.cz/
-
johny541
King
Velmi uzitocny odkaz, popozeram sa tam, dufam ze najdem uz len vo FAQ vsetky odpovede na moje otazky
Dik, K+