Už zase otravujem
Chcel by som vás poprosiť že či by ste mi niekdo nemohli napísať súbor .htaccess tak aby keď niekdo pojde na web upload.webscript.biz/download/download.php?file=nazov_suboru.zip tak nech ho to presmeruje upload.webscript.biz/download/156455894/nazov_suboru.zip.html
Ja som ho skúšal spraviť a nejde mi to. Tu je:
Mám, používam ho aj na iných subkách, mám platený hosting
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2009, 21:50 )
Mne to keď dám napr. upload.webscript.biz/download/download.php?file=Hradiska_a_hrady.doc tak mi to začne hneď sťahovať, a ja by som chcel aby až po presmerovani začalo sťahovať.
Ďakujem
WebScript napísal:Mám, používam ho aj na iných subkách, mám platený hosting
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2009, 21:50 )
Mne to keď dám napr. upload.webscript.biz/download/download.php?file=Hradiska_a_hrady.doc tak mi to začne hneď sťahovať, a ja by som chcel aby až po presmerovani začalo sťahovať.
Ďakujem
Ja to mám tak že sa prihlásim na ftp a zobrazia sa mi subky, ako napr. www, upload, host, atď.
To audiotrack: Mám povolené .htaccess , fungovalo my v nelegalnej kopii facebooku, ale už tú kópiu facebooku tam nemám(to bolo iba na skúšku či mi ide .htaccess správne)
Nemohol by si mi to spravit? (ten .htaccess) Keď ti dam pristup do subky cez ftp.
Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2009, 22:21 )
nemohli by ste mi odpovedať niekdo?
ja že sa dočkám odpovede.
Ďakujem
AuthUserFile /home/www/webscript.biz/komunitasc/.htpasswd
AuthGroupFile /dev/null
AuthName "Komunita S.C"
AuthType Basic
<limit GET POST>
require valid-user
</limit>
RewriteEngine on
RewriteBase /
# if you installed facebook in a subdir use something like below and remove the line above
#
# RewriteBase /subdirectory/
RewriteRule ^admin/$ index.php/admin/login/
RewriteRule ^admin$ index.php/admin/login/
RewriteCond $1 !^(index.php|application/images|application/scripts|application/css|application/content|application/settings|favicon.ico)
RewriteRule ^(.*)$ index.php/$1
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 10:43 )
Už som to spravil. Ďakujem za pomoc, škoda že mi nikdo neodpísal minule.