Predám tento mobil so zárukou v T-Mobile. Záruka platí ešte vyše roka. Nový kryt, batéria vydrží 4 dni bez problémov, ako nový. Všetko príslušenstvo + 2GB karta. Samozrejme odblokovaná na všetky siete.
Cena: 115€ + dohoda.
Sorry za kvalitu fotiek, ale nemám telefón s lepším foťákom.
mal by som zaujem. je blokovana na t-mobile? v akom je stave(hlavne displej, nalepsie je ak by si dal nejake lepsie foto) a dokedy je v zaruke.
osobka v PP..
Telefón je odblokovaný. Display je v pohode, má nový predný a zadný kryt. Aj celkovo telefón je vo výbornom stave, až na pár malilinkých škrabancov na zadnej strane. Takže 115€ a osobka môže byť v Piatok (27.11.2009)? Alebo prídem aj do Štrby za Tebou.
cize nie je blokovany na ziadne siete a pri tom je zaruka v t-mobile?(da sa to vobec?)..
btw dam ti vediet, tu v ZA mam ponuku za 90€(v LM mam zas za 100€ par dni pouzivany), takze tych 115€ je zatial vela, dam ti vediet ak by daco..
srebalat napísal:cize nie je blokovany na ziadne siete a pri tom je zaruka v t-mobile?(da sa to vobec?)..
btw dam ti vediet, tu v ZA mam ponuku za 90€(v LM mam zas za 100€ par dni pouzivany), takze tych 115€ je zatial vela, dam ti vediet ak by daco..
Ako je to možné? V Nokia servise mi ju odblokovali.. JE to možné.
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2009, 18:14 )
UP Stále v ponuke!
UP Stále v ponuke! ZNIZENA CENA NA 100eur.
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2009, 13:47 )
MA NIEKTO ZAUJEM??