Wireless klávesnica a občasné hranie

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pitbullko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Wireless klávesnica a občasné hranie

Príspevok od používateľa pitbullko »

Ake mate skusenosti s hranim hier na bezdrotovych klavesniciach ale aj s beznym pouzivanim? Je to nejak poznat? Ja neviem ze to napr. nejak dlhsie trva, alebo nereaguje.
Chcem kupit klavesnicu a najradsej by som uz kupil bezdrotovu asi nieco od Logitech.
Toto sa mi polubuje http://www.logitech.com/index.cfm/keybo ... cl=roeu,en
Hry hram parkrat do roka, neni som nejaky progamer ziadne CS ani pod... ale tak chcem pocut vase nazory ako je to v praxi
Diky
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Asi rok mam bezdotovy set logitech wave a ziadne spomalenie som nezaznamenal. Jedine myska niekedy pomalsie beha, ale to je skor z dovodu, ze ma v sebe dve AA baterie takze je tazsia. Nedavno som bol na lan party, kde sme hrali cely den dotu a myska nerobila ziadny problem.
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

presne som cital ze Logitech to ma na vysokej urovni a aj co sa tyka dizajnu tak sa mi paci. a ako dlho ti tam vydzia baterky v tej klavesnici?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

po roku mi zacali svietit baterky v myske, tak som ich dal do klavesnice a tie z klavesnice som dal do mysky
rok pouzivania mne tie dodane Duracell baterky vydrzia, ale ja tu klavesnicu a mys pouzivam asi tak kazdy druhy den, takze pri dennodennom pouzivani to bude mozno 6-9 mesiacov
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

jj logitech wave ma aj moj otec a je v pohode urcite by som ju bral, ziadne spomalenie necakaj! :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Rok vydržia baterky v myške??? :D V mojej nejakej lacnej Microsoftke vytrimú možno 2-3 týždne (AA).. v klávesnici aj 2-3 mesiace (AAA).. ale zase komp sa aktívne používa cca 6hod. denne.
Napísať odpoveď