Urob si sám

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Urob si sám

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Cuss,
neviete niekto o nejakych web strankach ktore poskytuju návody ako si urobiť sám náramky , náhrdelníky skratka zlepšiť svoj módny štýl a pod. ?
Akosi sa mi nič neda vygooglit :roll: ale nieco som nasiel. potesia aj vase vlastne prace. :wink:

Videl som aj náhrdelník z cečiek :shock:

http://www.harmonystyle.eu/stary-ku-novy-perk&catid=169:eko-dizajn&Itemid=18
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

dal som do google ,,naramky návod" a našlo mi kopu navodov tak si to daj tiež tak do google mne sa to tu kopirovať nece
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja uprimne pochybujem ze po domacky vyrobenymi sperkami sa niekomu niekedy podarilo zlepsit svoj modny styl...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No tak to by si sa cudoval.Mam kamosku,ktora si vyraba tieto veci rucne a vela ludi(hlavne zien) za nou chodi...Ma z toho dokonca celkom dobre peniaze.Ona ma naozaj dobry vkus a hlavne kazdy jeden kus je original,co moze byt pre zeny dost dolezite :) .

//Svojho casu som si vyrobil par veci aj ja sam a ludom sa to pacilo.Vela z nich sa ma pytalo odkial to mam.Ak som prezradil,ze je to selfmade,tak to mal byt hned dar...Hlavne zenske po tychto veciach dost leteli..Este mam niekde doma svoju krabicu s materialom a naradim :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ale na take nieco musi mat clovek talent a zmysel pre detail.

Ale kedze mne sa taky ten "etno styl" ci ako to nazvat (drevene sperky, dredy, batikovane oblecenie a neviem co este) absolutne nepaci tak je to pre mna aj tak no-go a asi by som take veci uprimne pochvalit nedokazal, snad len tu snahu.

No ale proti gustu...
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

Napísať odpoveď