LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia

Príspevok od používateľa moosha »

Obrázok

Základný opis

LOCKERZ je stránka, na ktorú sa dostanete len prostredníctvom pozvánky, ktorú vam pošle kamarát. Hlavná idea spočíva v získavaní bodov [PTZ], ktoré možete zameniť za elektroniku, oblečenie, alebo napríklad aj dotovať rozne organizácie poprípade si zobrať lístok na koncert.

Body [PTZ]
Body, ktoré sa na stránke volajú "PTZ" [angl. "points" - body] možete získať zatiaľ troma sposobmi:
- raz denne odpovedať na otázku, tzv. "DAILY" [angl. "daily" - denne], za ktorú získate 2PTZ.
- za prihlásenie sa raz denne na stránku získate taktiež 2PTZ
- keď pozvete e-mailom kamaráta, a on pozvánku prijme [pozýva sa cez e-mail], získate rovnako, 2PTZ.

Z-List

Ak pozvete 20 priateľov, stávate sa Z-List memberom. Je to istá vyššia forma členstva na stránke, ktorú indikuje v pravom hornom rohu nápis "Z-LIST MEMBER". Najvačšia výhoda je tá, že za všetko získavate dvojnásobok PTZ, teda:
- odpoveď na DAILY - 4PTZ
- prihlásenie 1× denne - 4PTZ
- pozvanie priateľa - 4PTZ
LOCKERZ vás ešte odmení darčekom - tričkom zadarmo.
Taktiež, ako člen Z-Listu máte možnosť "redeemovať" ceny skor, ako bežní uživatelia. Toto pravidlo sa prvýkrát uplatní v novembri.

Osobné informácie

Áno - meno, adresu, telefónne číslo a e-mail. Žiadne číslo kreditky, PIN, ani nič podobné! Ako vyplniť formulát?

FIRST NAME - vaše krstné meno
LAST NAME - vaše priezvisko
E-MAIL - váš e-mail
STREET - ulica, na ktorej bývate aj s číslom [napr. Zelená 23]
ZIP CODE - PSČ, poštové smerovacie číslo
CITY - mesto, v ktorom bývate
STATE - dvojpísmenový kód krajiny - u nás SK
COUNTRY - zo zoznamu vyberieme Slovakia
TIME ZONE - časová zóna - u nás GMT+1:00 hour
TSHIRT SIZE - veľkosť trička
PHONE - telefónne číslo, v medzinárodnom formáte - teda ak máte t.č. 0903123789, tak napíšete 00421903123789.
DATE OF BIRTH - dátum narodenia, POZOR, vo formáte mesiac-deň-rok, teda ak ste sa narodili 4. októbra 1985, tak napíšete 08 04 1985

Pozor, adresu vyplňujte BEZ DIAKRITIKY!

Obrázok

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

1. ako často dopĺňajú ceny?
  • Ceny sa dopĺňajú raz mesačne, vačšinou 15-ty deň v mesiaci. Ceny sa "vypredajú" za pár sekúnd, takže 70% úspechu tvorí šťastie a 30% rýchly internet. LOCKERZ zverejní dátum vždy v predstihu min. 1 deň.
2. ako možem jednoducho nájsť priateľov na pozvanie?
  • Poznáme zopár ciest:
    - Pokec.sk - spam. Text typu "PSP XBOX PS3 ZADARMO - INFO CEZ RP", zopár accountov a pevné nervy.
    - osobne - pozvyte kamošov, rodinu.
    - Omegle a pod. - sú to anonymné zoznamky. Záleží už len na vás, ako budete "verbovať".
    - spam hocikde inde na fórach. Nie tu.
3. oklamem to?
  • Možno. Ale tu má každý svoj sposob, niekto lepší, niekto horší. Asi najznámejšou cestou sú tzv. fake e-maily, teda e-mailové schránky, ktoré ste vytvorili vy, pošlete si na nich z vlastného účtu pozvánku, ktorú príjmete a vytvoríte nový účet = získavate za to PTZ, samozrejme nelegálne.
4. kde sa dozviem aktuálne info?
5. ako kontaktujem LOCKERZ priamo?
6. a vobec, posielajú tie veci?
  • Áno. Pozrite si sekciu "Prizes received" na www.lockerzforum.com, a nájdete tam kvantum tém aj s obrázkami. Najnovšie nájdete "dôkazné" obrázky aj v tejto téme, pár ľuďom prišli tričká.
7. musia byť moj priateľ, ktorého som pozval, aktívny?
  • Najskor áno. LOCKERZ spomínal na svojej facebook page, že ak je účet vášho priatelia neaktívny cca mesiac-dva, tak sa ruší. O odobratí PTZ sa nehovorilo, ale to pravdepodobne patrí k tomu.
8. počul som o problémoch s posielaním pozvánok, je to pravda?
  • Áno, je. LOCKERZ uz neposiela pozvánky tak rýchlo, ako kedysi a na niektoré mailservery už vôbec. Keď pozvánky nechodí dlhšiu dobu, stlačte v menu "CONNECT" pri príslušnom e-maily "RESEND" Slovenské servre, na ktoré LCK neposiela pozvnánky:

- www.azet.sk
    - www.post.sk
    - www.zoznam.sk

Ak viete o inom, napíšte.
    Snažíme sa tento problém s poskytovateľmi aj s LCK riešiť.
9. nulujú sa niekedy všetky moje PTZ? Počul som o 31. decembri...
  • Áno, PTZ sa nulujú, ale až po roku od vašej registrácie, nie po novom roku.
10. prišiel mi potrvdzovací e-mail, no nemal ziadne "Order Receipt #". Čo s tým?
  • Dobrá správa - cena je vaša. LCK sa snazi tento problem riesit a postupne bude rozosielat kazdemu jeho číslo objednávky.
Obrázok

AMAZON FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

1. môžem voucherom zaplatiť aj pošotvné?
  • Áno, voucher pokrývy aj poštovné.
2. ako mi voucher doručia?
  • Asi o týžden od dátumu "redeemnutia" vám e-mailom príde správa s kódom.
3. keď si "redeemnem" voucher z napr. z anglického Amazonu, môžem ho použiť napr. na francúzskom?
  • Nie. Bohužiaľ, nejde to.
4. kde na stránke LOCKERZ tieto vouchery nájdem?
  • V sekcii ELECTRONICS. Sú usporiadané za sebou, čiže nebude problém nájsť tú "krajinu", ktorú chcete.
5. do akých krajín doručuje zásielky francúzsky/nemecký/britský Amazon?
  • a) britský

(England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.)

b) francúzsky

(Andorra, Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czeck Republic, Denmark, Estonia, Finland, mainland France and overseas departments, Germany, Greece, Iceland, Italy, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, the Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom.)

c) nemecký
    všetky členské krajiny Európskej Únie.
  • Pre nás je v podstate dôležizé len to, že všetky Amazony doručujú aj do Slovenskej republiky. Ale POZOR! - na Amazone svoje produkty ponúkajú aj spoločnosti tretej strany, teda si pozorne prečítajte ich list krajín. Taktiež si dajte pozor či doručujú všetko (knihy, DVD, elektronika,...) alebo len niektoré druhy tovaru.
7. sú hry (PS3, Xbox360, PC, Wii, NDS) v regionálnom formáte PAL?
  • Áno. Ak sa pýtate na PSP hry, tak tie sú MULTIREGIONAL - teda sa nedelia na NTSC/PAL/SECAM/JPAL
8. môžem vouchery spájať dokopy (napr. 300€+50€ voucher)
  • Áno, ale dajte si pozor či LOCKERZ nezavedia restrikciu ako bola v októbri, teda len jeden produkt nad 100PTZ za 24 hodín.
9. môžem si objednať viac ako jednu vec z Amazonu?
  • Áno, ale pozor na poštovné.
10. za ako dlho mi vyprší platnosť voucheru?
  • Za 1 rok, ale myslím že toto je úplne nepodstatné :]
11. ak neminiem celú čiastku financií, ktorá je na voucheri, čo sa stane s tým zvyškom?
  • Ostanú vám na vašom Amazon konte.
    (napr. mám 300€ voucher, miniem len 250€ - ostane vám 50€)
12. kde mám vlastne ten voucher kód napísať?
  • V sekcii "checkout" na Amazone. Buď vyplníte údaje ohľadom platobnej karty alebo nižšie vplníte kolónku s kódom voucheru.
18. môžem zaplatiť voucherom aj zvyšné poplatky (DPH, clo)?
  • Áno. POZOR: Hoci je Nemecko, Francúzsko aj Británia v EÚ, musíme platiť DPH (podľa mňa je to proti legislatíve, ale vraj im tak bolo nariadené). Vpočítate to tak, že od ceny si odpočítate DPH krajiny, z ktorej objednávate (dole je tabuľka) a pripočítate slovenské DPH - 19%.

a) britský Amazon.co.uk - 15%

b) nemecký Amazon.de - 19% (na všetko okrem jedla, kde je DPH 7%)

c) francúzsky Amazon.fr - 19,6%

clo sa neplatí.
19. čo keď voucher nepokryje celú sumu objednávky aj s poštovným a DPH?
  • Jednoducho sumu doplatiíte cez kreditku/PayPal.
Obrázok

PRIZES RECEIVED

PAuLi3:
Obrázok

moosha:
Obrázok

malyivko:
Obrázok

wrbe:
Obrázok

tomasmate:
Obrázok
    Tento post sa bude pravidelne doplnovat o novinky, staci ked budete cekovat poslednu stranu v teme kde vzdy postnem nieco ako "FAQ doplnene o ...". Vacsinou pojde o zodpovedanie otazok, ktore tu niekto polozil. Samozrejme, ked viete odpoved vy a mate ju podlozenu (LOCKERZ Facebook page, hallway, e-mail od Kathy/Helen/supportu), nehanbite sa sem napisat a ja ju doplnim (ak chcete aj s nejakym "thx <tvojnick>")
    panKadlec
    Novice
    Novice
    Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panKadlec »

yop, dnes zrejme prisli ludom tricka. vid moj obr.:
    Prílohy
    Predstavte si, fakt posielaju :)
    Predstavte si, fakt posielaju :)
    Soviet
    Darca
    Darca
    Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak na azet teda neodosielajte pozvanky :)
    Ich vyjadrenie:

Dobry den,
    bohuzial z adresy [email protected] neprisiel k nam zatial ani jeden e-mail.
    Problem bude zrejme na strane odosielatela nakolko v logoch neevidujeme ziaden pristup z predmetnej adresy. Poprosime aby prevadzkovatel servera, ktory odosiela predmetne e-maily skontroloval nastavenie pre nasu domenu resp. nam poslal chybovu hlasku ak tam je.

S pozdravom Azet tim
    viper1993
    Medium Professional
    Medium Professional
    Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Ja ked som sa registroval tak mi pozvanky na azet prisli, a dokonca 2!

mozem dodat screen :)
    tomasmate
    Medium Professional
    Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Dokaz o tom, ze skutocne posielaju. Este cakam kuriera kedy donesie I-phone skin.
    Prílohy
    DSC00953.JPG
    romerot
    Star
    Star

Príspevok od používateľa romerot »

ak tu má niekto inú skúsenosť tak ma prosím opravte ... mám kamoša čo už 3mesiace čaká na Xbox ale asi nič nepríde ...
    no skúšal aj iné veci napr. hry to mu prišlo do 2 týždnov aj USB no ostatné veci čo je nad 120 PTZ nič nepríde ja osobne teraz skúšam PSP uvidím ako to bude
    malyivko
    Star
    Star

Príspevok od používateľa malyivko »

tak prave mi iphone skin došiel,a myslel som si ,že to je kryt a to je len nalepka :?
    prikladam aj foto

Apple iPhone skin má vysokokvalitní plnobarevný design a je vytištěn na samolepku vysoké kvality UV odolným inkoustem a pokryt ochrannou vrstvou pro dlouhou výdrž. Všechny skiny jsou vyrobeny tak, aby bylo jednoduché, rychlé a přesné je instalovat a ještě snadnější vyměnit je za jiný. Skin se skládá ze 3 částí. Z předního a zadního krytu a pro maximální efekt také ze shodného pozadí pro Váš iPhone!

to je moja chyba,že som to nevedel uznavam :D ale uznavam ze som si mohol ajk krajši zobrať

ale zaujima ma jedna vec ako toto može stať 15eur?
    Prílohy
    DSC01592.JPG
    DSC01593.JPG
    wrbe
    Amateur
    Amateur
    Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wrbe »

Tak dnes i mně přišlo konečně triko.

Z papírů sem vyčetl že bylo odesláno 21.10.09 a přšlo dnes, to znamená že to trvalo rovných 19 dní.
    Prílohy
    P1020555.JPG
    moosha
    Darca
    Darca
    Kontaktovať používateľa:

Tak, od dnes som stastnym majitelom trika, nalepky a plagatu :). A aby som nesotal len pri slovach:

(inak vsimnite si, ze aj takato mala obalka (30x20cm) presla colnou kontrolou, otvorili ju :(...
    Prílohy
    WHOLE_PACKAGE.jpg
    CUSTOMS_DECLARATION.jpg
    PACKING_SLIP.jpg
    DOWN_SIDE.jpg
    UP_SIDE.jpg
    moosha
    Darca
    Darca
    Kontaktovať používateľa:

viper1993 napísal:potrebujem poradit, co by ste spravili vy? mam 167 bodov a blizi sa 15.11, povodne som setril na PSP za 200 bodov, 15.11 budem mat 179, myslite ze sa mam pokusat redeemnut nieco na co mam(netusim co si tam vybrat) alebo este dosetrit a skusit to 15.12, to by bol posledny termin kedze po novom roku sa body budu nulovat, ak by sa to nepodarilo vtedy tak o body pridem uplne
    WRONG

body sa nuluju po roku od tvojej registracie.
    PAuLi3
    Darca
    Darca
    Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Tak dnes prislo konecne aj mne :-D
    sice len ten obal, ktory mi je annic kedez nemam iphone, tak ale apson viem ze naozaj nieco pride

PS: ak chcete niekto ten obal , kludne ho za nieco vymenim :-D

Kokos som ani nevedel ze slovenska posta ma kurierov... pred domom mi zastala biela dodavka, vystupil z nej velky buchac vyholeny, ja z kukam ze co to je :-D a potom ze amte tu zasielku
    Prílohy
    PB130166.JPG
    PB130165.JPG
    wrbe
    Amateur
    Amateur
    Kontaktovať používateľa:

Tak je to tady:D PSP je doma !!! a neplatil jsem ani korunu.
    Jak nabiju baterky do fotaku tak sem hodim nejake fotky.
    A je tam verze firmwaru 5.03 takze jde flashnout!!!
    wrbe
    Amateur
    Amateur
    Kontaktovať používateľa:

Sem nejak pozapomel :D ...Kdyby vam ty fotky nestacily tak muzu udelat nejakou pozici ktere to chtete vyfotit :D
    Na fotkach muzete videt ze tam je hra: Assassins_Creed_Bloodlines tudiz se mi ho podarilo flashnout.
    Prílohy
    s2.jpg
    s.jpg
    webmasterr
    Medium Professional
    Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hh sranda no mne dnes prislo tricko 8) , ale iphone skin ktory som si redeemol este skor ako som sa stal z-list memberom mi este neprisiel :D
    Prílohy
    DSCF0801m.JPG
    PAuLi3
    Darca
    Darca
    Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

tak dnes konečne dorazilo aj tričko
    Prílohy
    PB200171.JPG
    Gothar
    Moderátor
    Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak temu znova odomykam, ale upozornujem, ze tu budeme tolerovat iba oznamenia o tom, kedy bude dalsie rozdavanie cien, fotky toho, co vam prislo a zmysluplne otazky (nie "mam 100000 PTZ, aku cenu si mam vybrat?" a podobne). Vsetko ostatne sa bude mazat a odosielatel dostane ako bonus basu minimalne na 1 den.
    Na taketo diskusie vam moze sluzit aj IRC, kde ma hojko svoj vlastny kanal (pripadne mozete vyuzit icq), nemoze byt taky problem dohodnut sa na tom, ze ked bude rozdavanie cien, tak sa zidete na IRC a budete si hlasit co sa deje. Je uplne zbytocne takto plytvat nasim casom, ked tu za 1 den zaspamujete 20 stran s tym, ze sa to aj tak zmaze.
    Gangy
    Darca
    Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Zmazanych (ak si dobre pamatam) takmer 35 stran spamu, ot a zbytocnych ci starych prispevkov. Ostali len relevantne veci.

Nebolo to prvy krat co tato tema presla podobnou kurou, ale snad posledny. Niekolkokrat ste vsetci bolu upozorneni aby ste tu nespamovali a pisali vecne prispevky, nic to vsak nezmenilo takze vam asi treba pripomenut co to spam je. Takze aby sm to zhrnul, nikoho nezaujima:

1.) Kolko mate bodov, kolko priatelov ste pozvali ci co si planujete redeemnut.
    2.) Ze sa vam spravne nezobrazuje pocet bodov ci priatelov.
    3.) Ze vam nepridava body za prihlasenie ci ze vam ukazuje nespravne hodnoty.

Tieto problemy so strankou su uz od jej zaciatkov a neostava nic ine len cakat kym to opravia, nikomu nic poriadne nefunguje tak uz laskavo nepovazujte za dolezite oznamit nam ze ani vam nie. Taktiez nikoho netrapi ze sa vam pri redeeme stranka nechce nacitat, je to uplne bezne kedze ma vtedy web rekordny napor uzivatelov a ani toto sa lockerz staffu doteraz nepodarilo nijak napravit.

Pred polozenim akejkolvek otazky si najprv precitajte cely FAQ a taktiez prispevky v tejto teme, je takmer iste za na vasu otazku tu uz odpoved bola napisana.

Ak sa niekdo nebude tymito bodmi riadit, nech sa necuduje ze bude jeho post odignorovany a zmazany, pripadne sa ocitne v base.

Ocakam uz len normalne prispevky s inteligentnymi otazkami ci radami ktore by mohli uzivatelom tohto portalu pomoct.
    malyivko
    Star
    Star

Príspevok od používateľa malyivko »

dobre ja mam otazku,snad to od TEMY nie je...
    neoficialne som počul,ževraj na ich učte na facebooku,bolo napisane že objednavky,bez čisla nie su platne? alebo ako je to teda? tak isto mi prišla objednavka a je tam len # a žiadne čislo...mam im napisať daky mail,alebo to možem zabaliť? alebo?
    panzer
    Light Expert
    Light Expert

Príspevok od používateľa panzer »

Tak uz je to aj oficialne potvrdene : "Happy Wednesday members! A bunch of updates for you: 1) We have begun to process all of the orders from our largest redemption yet; 2) If you have a receipt that is missing an order number or has #0 on it, you are OK to get your prize. Please be patient with us as we process these particular orders as they will take a little longer to work through but do not worry."

Preklad: Stastny Stredajsi uzivatelia! Niekolko informacii pre vas: 1)Zacali sme spracovavat vsetky objednavky z nasho najvacsieho vykupenia. 2)Ak ste obdrzali potvrdenie v ktorom chyba cislo alebo je v nom iba #0 tak je to v poriadku a dostanete svoju cenu. Prosime vas, budte trpezlivi, kym spracujeme jednotlive objednavky, pretoze to bude trochu dlhsie trvat, ale nemajte obavy.
    moosha
    Darca
    Darca
    Kontaktovať používateľa:

FAQ doplnene... pozrite si hlavne uplne posledne riadky
    (doplnene konretne - general FAQ - otazka 9 a 10)
    Napísať odpoveď