W/m2K na W/m2C
W/m2K na W/m2C
Skola je uz davno za mnov a tak bi ste mohol niekto poradit ako previest W/m2K na W/m2C alebo naopak. potrebujem daco porovnat a virobci su taki mili ze to uvadzaju raz tak a raz tak. dik
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To bola ironia (ci uz ohladom vedomosti z fyziky alebo pravopisu), lebo tie jednotky su rovnake. K a °C v nich vyjadruju rozdiel teplot, nie absolutnu hodnotu, takze je jedno, ktora jednotka je pouzita
Napr. W/m2K vyjadruje tepelny vykon, potrebny pre jeden stvorcovy meter teplovymennej plochy, aby sa teplota povrchu zmenila o jeden stupen Celzia resp. Kelvin
Napr. W/m2K vyjadruje tepelny vykon, potrebny pre jeden stvorcovy meter teplovymennej plochy, aby sa teplota povrchu zmenila o jeden stupen Celzia resp. Kelvin
nebol som si isti tim ci je to rovnake okrem toho tato tema neni o pravopise ale ak si si nevsimol na pc nepouzivam y ani mekcene a este zboznujem ludi ktori pisu na fora kravini, nedaval som sem roman a nikoho som neziadal o kritiku kvoli tomu som to tu nezakladal , kebi to niektorim doslo vijadrovali sa kteme a nepisali blbosti nemusel bi som precitat 7 stran abi som zistil ze sa vlasne uz na 2 strane nik nevenuje podstate veci a knicomu sa vlastne nedopracovali
no ved prave ze hned v prvom prispevku mohlo bit visvetlenie ale SchYzo musel mat komentar a sranda ze tej mongolcine rozumies ono totiz niektore vibrane slova sa bezne nepouzivaju -pýriť sa to je akoze co ???sykať k tomu sa nejdem ani vijadrovat a vecsina sa neda z nicim pomilit alebo zamenit, je jedno ci napises ohryzok alebo ohrizok mislim si ze kazdi vie o co sa jedna a tak vlastne y straca viznam ale to bi nad tim niekto nemohol uvazovat stilom tak to je a basta alebo nebodaj y urcuje ze je s tvdeho jablka i je z mekeho????ked nieco citam tak si vobec nevsima ci tam je i alebo y a nerobi mi to ziadne problemi a preto mi natom vobec nezalezi mam ine veci napraci ovela dvolezitejsie nez sa zaoberat otazkou ake icko a ked chces niekoho kritizovat tak si daj pozor abi si sam tiez nerobil chibi
-pisat po slovensky v slove písať ti chýba dĺžeň na -i a mäkčeň na -t
-pisat po slovensky v slove písať ti chýba dĺžeň na -i a mäkčeň na -t