zle meno na baliku.. ako ho dostat ?
-
Earl_Simmons
Light Star
zle meno na baliku.. ako ho dostat ?
no mam asi taky problem ... ked som objednaval z netu jeden balik tak som omylom zadal zle meno .. adresa sedi len meno je zle ... jak dostanem ten balik ? a dostanem ho vobec ? ... balik bol uz odoslany a je vyplateny takze u predajcu uz asi nic nevybavim ... pomozu mi na poste alebo mam nato zabudnut ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no v tomto prípade s najväčšou pravdepodobnosťou neostáva iné, len dúfať, že "prijímateľ" balík neprevezme a vráti sa naspäť odosielateľovi. Pre tento prípad by som odosielateľa kontaktoval, že ak sa mu balík vráti, má ho poslať ešte raz a na správnu adresu. Samozrejme že by bolo vhodné sa mu ospravedlniť a výdaje spojené s migrovaním balíka po Slovensku hrdinsky zaplatiť.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak som správne pochopil, tak ty si si niečo objednal, ale zadal zlé meno... ak to bolo úplne zlé (napr. Janko Mrkvička) a nikto taký na tvojej adrese nebýva, tak si v péčku, ak už je balík odoslaný. Vráti sa odosielateľovi, preto mu napíš čo sa stalo, zaplať mu ďalšie poštovné a daj mu tentokrát dobrú adresu a meno. Ak si len zadal meno trocha odlišné od tvojho (napr. voláš sa Martin Líška a na objednávke je Martin L**ka - občas sa to stáva pri objednávke z USA a pod. kvôli tomu, že oni mäkčene a dĺžne nemajú), tak buď v pohode, teta poštárka príde na tvoju adresu, kukne na zvončeky a ak uvidí niečo podobné tvojmu menu, tak zazvoní a spýta sa... mne sa to občas stáva, keďže mám v priezvisku aj mäkčene aj dĺžeň... preto pri objednávkach z USA, HK a pod. používam meno bez diakritiky...