Xbox360 alebo Ps3?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

uplink napísal:A to si usúdil na základe čoho, že x-box je na tom očividne lepšie? Si zrátal počet x-boxov a PS3 v bytoch Vášho domového vchodu?
Nie.To som usúdil podla rôznych porovnaní u rôznych hier:)
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tak si hral evidentne máličko titulov aj na jednej, aj na druhej konzolke. Pokiaľ je to Tvoj osobný názor a máš za sebou aspoň po 5-10 vlajkových titulov každej tej konzolky, tak je to Tvoj názor a ja Ti ho neberiem. Zovšeobecňovať na základe svojho subjektívneho názoru však nemusíš. Ak si neprešiel ani tých pár titulov, tak by si sa mal radšej zdržať komentárov ako takých. Jediné vlajkový tituly dokážu ukázať pravý potenciál konzoly, ktorý v sebe skrýva. Tieto hry, proces ich výroby a ich výsledný efekt by sa dali nazvať terminusom technicusom "state of art".
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

uplink napísal:počuj borec. Keby si spustil Uncharted 2: Among Thieves na x-boxe 360, tak sa Ti ten bd disk 2x otočí v mechanike a potom celá konzola vybuchne. Hrubý výkon a potenciál má o dosť vyšší PS3ka či sa Ti to páči, alebo nie. Optimalizácia je druhá a úplne iná kapitolka.
ano pravdu mas, ale ps3 je na trhu dost dlho nie? a vyslo naozaj len zopar podarenych hier, teda za hranie stoji myslim 5 ci 6 hier co je pri xboxe opacne, btw, v tejto teme sa budu vzdy hadat xboxary a ps3kary , cize nevidim pointu, jediny prispevok k teme je uplinkov o tych klaoch aj zaporoch, len mne sa paci viac xbox :) , myslim po estetickej stranke
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Heh :) ja ich mám rád obe rovnako. Akurát s tým rozdielom že PS3ku som kúpil len kvôli jednej hre a to je Final Fantasy versus XIII. Dúfam že ma nesklame :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

a to sa ti oplatilo koli jednej hre kupovat novu konzolu ?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

DeJF napísal:Ale mna nezaujmaju nejake tie teraflopy či kera blbosť . Mna zaujma to ,ako to je v hrách :). A xbox je na tom očividne lepšie :)
Ty si uz asi uplny k*kot ked sa tu ides hadat a nechapes vyznamu slov vykon a optimalizacia.

Ano v Xboxe hry vacsinou lepsie vyzeraju a aj sa lepsie hybu ale to neznamena ze je vykonnejsi, len ze ma ovela jednoduchsiu architekturu a tak sa nan hry lepsie vyvijaju. Naopak PS3 ma vacsinou hry skaredsie a aj s castejsimi problemami s tearingom a poklesmi fps, ale jeho vykon je vyssi aku u Xbox - len nevyuzity. Kedze PS3 ma komplikovanejsiu strukturu, vacsina hier sa dnes primarne vyvija na Xbox (su mu usite presne na mieru) a nasledne sa uz hotove portuju na PS3. Preto v PS3 drieme nevyuzity vykon ktory zbadas ked si na nom zahras prave uplinkom spominany Uncharted 2 - pretoze ta hra je naopak sita na mieru PS3jke.

Takze nabuduce si laskavo uprac v hlave ake slova chces v diskusii pouzivat a ci sa za ne chces naozaj hadat, lebo ked sem v jednom poste napises ze Xbox ma lepsi vykon a v druhom ze teba nezaujimaju "nejake teraflopy ale ako hra vyzera" tak posobis ako vrcholne ubohy debil a si tu vsetkym iba na smiech.

To je ako pustit na 10 rocnom plne softwarovo vybavenom kompe Csko, zmerat fps a potom na najnovsom stroji s quad-core CPU a GTX295 nenainstalovat ziadne ovladace a potom vykrikovat ze "Aha, tu to ide len 5 fps, takze ten desatrocny ma lepsi hruby vykon, mna ziadne Mhz ci kera blbost nezaujima!!". Proste uplna obmedzenost a idiocia.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:a to sa ti oplatilo koli jednej hre kupovat novu konzolu ?
Som excentrický, čiže mne áno. Ale medzi tým som na nej prešiel ďalších 15 titulov, z toho drvivá väčšina vlajkové tituly, takže sa to naozaj oplatilo.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mám taký pocit že kým začnú hry využívať plný potenciál ps3 bude tu už Xbox 720 a Ps4..pre mňa je to v tomto momente tiež jednoznačne Xbox..už len z toho dovodu že nemám peniaze na originál hry
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Opak napísal:mám taký pocit že kým začnú hry využívať plný potenciál ps3 bude tu už Xbox 720 a Ps4
Myslim si to iste, a dnes by som si taktiez radsej kupil Xbox. Ale uz si niesom taky isty ci by som si ho dal naflashovat...
slovak125
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slovak125 »

no tak, ktora konzola by sa podla vas mne viacej hodila? chcem ju vyuzivat na:

1.Hranie hier
2.Pozeranie filmov
3.Multiplayer
4.Mozno aj hudbu tam ulozit

A nechcel by som platit viac nez je cena konzoly a hry na nu. Tym nemyslim kupu noveho joysticku a pod.

Preco sa mi paci PS3:
1.Preto lebo ho maju 2 kamarati tak by sme si mohli vymienat hry :D
2.Pre hry killzone 2, Gran turismo
3.Neplati sa za multiplayer
4.Blu-ray

Preco sa mi paci Xbox360:
1.Left 4 dead 1,2
2.Pre mna krajsia dashboard
3.Trochu nizsia cena
4.Viac hier
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ked ma tych 2 kamaratov s PS3-kami, tak ja by som bral PS3 - kvoli tomu, co si uz spominal - vymienaniu hier a tomu, ze si mozte davat multiplayer zadara. A este jedna velka vyhoda PS3 pre teba - blu-ray prehravac. Dashboard snad ozelies ;). No a ku cene a hram... tam vyhrava X360.
Napísať odpoveď