Klávesnica
Klávesnica
mám dosť zvláštny problém. dnes som omylom vylial na klávesnicu čaj, na mieste, kde sú smerové klávesy(šípky), a keď stláčam dotyčné klávesy, tak spätná väzba je dosť slabá. vedel by mi niekto poradiť, čo s tým?
Takýto prípad som mal aj ja, lenže ja som si vylial kávu a nie čaj 
Vyriešil som to rozobratím klávesnice a prečistením vlhkou handrou a potom som pretrel celé vnútro na sucho. Hodil som to von na vzduch ono sa to usušilo a fungovalo celé.
Len pred rozobratím si nezabudni prezrieť tú klávesnicu aby si vedel aký gombík kde patrí.
Vyriešil som to rozobratím klávesnice a prečistením vlhkou handrou a potom som pretrel celé vnútro na sucho. Hodil som to von na vzduch ono sa to usušilo a fungovalo celé.
Len pred rozobratím si nezabudni prezrieť tú klávesnicu aby si vedel aký gombík kde patrí.
zacat si mal s tym, aka to je presne klavesnica. vacsina klaves je robena tak, ze maju viac folii prekrytych cez seba. dostane sa tam tekutina a mozes susit a susit, lebo medzi foliami sa to bude odparovat a znova kondenzovat na vodu.. krasny kolobeh. ja som skusal susit asi tyzden bez rozobratia ale neslo to. ale o bola klavesnica za par supov...