Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DavisJ666
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

z3t napísal:drivermi to asi neni ked som to uz presiel na tomto pocitaci s rovankymi drivermi
Skus nato dat cely crack (zone,miles,vsetko),nieco si s hrou spravit musel ak ti uz isla.Mozno nieco s windowsom,skus dat obnovit o par dni dozadu ked ti este islo.
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

no z hrou som urobil len to ze som do nej dal crack od teknogoda na coop special ops ale islo mi to uz aj s nim predvcerom len od vcera uz nejde

//skusil som to s tim celym crackom(miles,zone...) dik za pomoc :)
Sgt.Moody
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sgt.Moody »

Mohlo sa stať, že počas inštalácie alebo počas vypalovania sa nejaké súbory proste preskočili a teraz mi vypisuje Couldn't load image...?
branoo8
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa branoo8 »

Cafte co mam nastavit v routri aby som mal miesto stirct open. Mam od t comu webracer 821.
DavisJ666
Expert
Expert

branoo8 napísal:Cafte co mam nastavit v routri aby som mal miesto stirct open. Mam od t comu webracer 821.
Daj start - spustit - cmd - ipconfig (vychozi brana) - daj do web browseru (meno je admin heslo tiez alebo password) - zapni si UPnP - ak by neslo skus vsetky firewallky vypnut - ak ani tak na nete najdes porty pre cod (1005,3005,3101,28960,27015) :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

DavisJ666
Expert
Expert

No,tak to je pekne ! Spravil si s tym aj nejaky challenge ?
xH4wK

DavisJ666 napísal:No,tak to je pekne ! Spravil si s tym aj nejaky challenge ?
Myslim ze tam je nejaky ze 10kilov bez smrti, ale to uz davno mam :D
Normalne davam 10-25:0 no 29:0 sa mi podarilo 1x :D
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

zdravim... poradite kde mozem stiahnut pack na zmenu jazyka z rustiny na nieco ine? anglicka aj nemecka verzia by bola fajn... len jazyk
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Kurna zajtra objednam originál :evil: Vyckavam na hack dedicated a furt nic, mozem sa na to vykaslat...

Nejake moje video zo spec-ops. Super mi to pripomenulo CoD4

:arrow: :arrow:
Nitran95
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Nitran95 »

Guczmann napísal:Kurna zajtra objednam originál :evil: Vyckavam na hack dedicated a furt nic, mozem sa na to vykaslat...

Nejake moje video zo spec-ops. Super mi to pripomenulo CoD4

:arrow: :arrow:
njn ... uz to dost dlho trva :( a ja som mal uz lvl 40... :cry: :cry: :cry:
DavisJ666
Expert
Expert

Nitran95 napísal:njn ... uz to dost dlho trva :( a ja som mal uz lvl 40... :cry: :cry: :cry:
Na MP sa pracuje,kukni sa na stranku teknogods,maju tam obrazok z multi.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Guczmann napísal:Kurna zajtra objednam originál :evil: Vyckavam na hack dedicated a furt nic, mozem sa na to vykaslat...
pondelok je to tu! BTW H@wk nebol si to nahodou ty co sa tak dusoval ze si hru nekupi za take peniaze bez dedi serverov a moznosti adminovania?? citujem:"Ako sa vsetci co si hru kupili snazia presvedcit ostatnych aka je super, pritom je to len vyplod ich mysle. Prakticky sa snazia presvedcit sami seba ze to nie je take zle... po case to prejde a pochopite ake vyhodene peniaze to su." :wink:
xH4wK

Sphinx napísal:pondelok je to tu! BTW H@wk nebol si to nahodou ty co sa tak dusoval ze si hru nekupi za take peniaze bez dedi serverov a moznosti adminovania?? citujem:"Ako sa vsetci co si hru kupili snazia presvedcit ostatnych aka je super, pritom je to len vyplod ich mysle. Prakticky sa snazia presvedcit sami seba ze to nie je take zle... po case to prejde a pochopite ake vyhodene peniaze to su." :wink:
Az na to ze
1. ja sa nesnazim nikoho presvedcit ze ta hra je super
2. je to viacmenej naprd, bez dedikovanych si nemozes vybrat na akej mape chces hrat atd... ale vyhoda ze je nemusis hladat server, len 3x klik a hram..
3. po zhliadnuti videi na YT som si povedal ze cert do toho a kupil som to, no nelutujem prave naopak som rad, pretoze som uz dlhsiu dobu nemal co hrat (okrem dragon age) a sprijemni mi to cakanie na predobjednanu BF:BC2 ;)
Celkovo ma bavia hry kde ziskavam nejake vecicky ako odznaky atd.. profi nehram uz dlhsie a tak sa velmi nezaujimam ci hra ma dedikace alebo nie, po BFBC2 sa moj zaujem mozno zmeni.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Az na to ze si tu len nadaval aka je to kok*tina ale nakoniec si si ju kupil a paci sa ti.

To je dost ubohe.

Teda aby bolo jasno, nezastavam sa hry, ani ju nehravam ale pride mi neskutocne trapne a ubohe ako tu 80% ludi nadavalo aka to bude sracka a v zivote im za to nedaju svoje peniaze, ako zradili PC hracov atd. a zrazu sa tu vsetci priznaju ze to hravaju a su s tym spokojni...
xH4wK

Pretoze je to vsetko pravda :D
Ale hra je zabavna aj tak.
A ano, v zivote by som za to nedal svoje peniaze (kvoli 4h SP) keby to bolo fakt ako som si myslel ze je to cisto P2P hra, no nie je...
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

H@wk napísal:Pretoze je to vsetko pravda :D
Ale hra je zabavna aj tak.
A ano, v zivote by som za to nedal svoje peniaze (kvoli 4h SP) keby to bolo fakt ako som si myslel ze je to cisto P2P hra, no nie je...
však hry predava hlave MP nie Sp.... ale ani ja by som nedal 40E za jednu hru....
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Hawk dobre si spravil ze si si to kupil ja som tiez vahal ale nakoniec som to kupil lebo ma to velmi bavilo ked som to hral s crackom (MP). Nevyhod to ma dost napr. nejde prehadzovat zbrane s koleckom mysi :shock: ale zase je to zabavne nelutujem
Vy co mate original napiste mi nick na steam mozme zahrat spec ops :)
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Markoff napísal:Nevyhod to ma dost napr. nejde prehadzovat zbrane s koleckom mysi :shock:
A na to si kde prišiel? Normalne si nastav v controls switch weapon a daj si wheel up wheel down. Mne to funguje v pohode :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

H@wk: A opat si si nasral do huby a poriadne, vid. prispevok v ktorom pises: ,,Ako sa vsetci co si hru kupili snazia presvedcit ostatnych aka je super, pritom je to len vyplod ich mysle. Prakticky sa snazia presvedcit sami seba ze to nie je take zle... po case to prejde a pochopite ake vyhodene peniaze to su." Dost smiesne, ako si sa dusoval a teraz si otocil nazor.
Napísať odpoveď