Battlefield 2
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Chcem sa spitat, Dlhos om nerhal bf2 a tak neviem presne ako s padakom ked držím 9 tak nic neviem ci to mam na num pade ale ja som tos kusal hore nad pismenami aj klikal aj držal a neslo, viem že to asi vijde divne ale neviem proste to nejde.
// VIe mi niekdo poradit o lietani? ja som moc z vehiclami nehraval tak preto neviem
// VIe mi niekdo poradit o lietani? ja som moc z vehiclami nehraval tak preto neviem
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
padak sa podla zakladnych nastaveni otvara 9-nou nad klavesami staci kliknut, ked sa neotvori tak mackat kym sa otvori. V zuzenych miestach a ulickach, blizko stien sa ti neotvori.
O lietani ti mozem povedat ze ked hravas ine hry a tam lietavas tak chod do options a nastav si na heli a lietadla invert mouse lebo inak ti to nepojde. A najlepsie je ak chces lietat proste naberat skill a postupne sa zlepsovat. Tam neni co vysvetlovat.
O lietani ti mozem povedat ze ked hravas ine hry a tam lietavas tak chod do options a nastav si na heli a lietadla invert mouse lebo inak ti to nepojde. A najlepsie je ak chces lietat proste naberat skill a postupne sa zlepsovat. Tam neni co vysvetlovat.
-
xH4wK
Skus totomARILYN mANSON napísal:Chcem sa spitat, Dlhos om nerhal bf2 a tak neviem presne ako s padakom ked držím 9 tak nic neviem ci to mam na num pade ale ja som tos kusal hore nad pismenami aj klikal aj držal a neslo, viem že to asi vijde divne ale neviem proste to nejde.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
webmasterr
Medium Professional
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Na EPCgaming.com je zoznam cracknutych serverov, avsak stranka je momentalne bloknuta. Verim tomu, ze coskoro bude online. Skusit mozes aj antik.sk a ich servre, presnejsie to najdes na bf2.sk ci battlefield2.sk, statistiky su na bfstats.info. Ale skus pozriet na bf2romania.go.ro. Servre z bfstats.info su ranked, maju vlastne statistiky.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Battlefield 2
Cawte stiahol som si dneska "ALT+TAB FIXER" JE MOžNE žE MA PRETO STALE KICKUJE Z HRY?
Zdravim kupil som si hru battlefield 2 complete collection ale ak chcem nainstalovat datadisk Special forces tak potrebujem patch 1.1 ale ak ho instalujem tak naskoci chyba Patching failed skusal som ja hru preinstalovat nepomohlo ak niekto poradi
K+ Dakujem
K+ Dakujem
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
čo tak nainstalovať len zaklad verziu, dať tam najnovší patch a potom nainstalovať SF. Neviem ja somtento problem nemal, alebo si ho nepametam
Nefunguje dam najnovsi patch a iem instalovat special forces ale zase naskoci instalacia patch 1.1