Clean_Up napísal:Akurát mi padla táto téma vhod. Čo poviete na to Bawo? Oplatí sa, konkrétne toto?
http://bmw-rada-7.autobazar.eu/730-d-id1274197.html
(Osobne čakám na vyjadrenie teba nordkapp, dik
)
Som odporca ropákov, ale tak benzíny pri sedmičkách sú nič moc. Teda vnímam to takto, 735i - nieje s čoho vyberať, 745i/50i sa mi zdajú už obrovské motory.
nemohu sloužit

... som BMW positive, ale jedina 7er o ktoru som sa hlbkovo zaujimal / zaujimam je E38 ... v E38 bol jasne najlepsou volbou 4liter V8 ... skvely motor ... dechty v E38 boli nic moc .. 725TDs bolo dychavicne, slabulinke na taku hordu plechu a strasne kazove ... 730d bolo samizda po FL nasadene s dotaciou okolo 200kobyl - asi najlepsi diesel co sa tam daval ... 740d mal o nieco vyssi vykon ale nevynikal spolahlivostou ... ako je to v E65 ti neprezradim, aj ked predpokladam ze 3,0d M57TU2D30 bude dalej ako 3.0d v E60 a ta sa zdala docela pekny motor
... moj osobny zaujaty pohlad - ked rychlu limuzinu ako 7er, S-kláda, XJ tak jedine s benzinom

... ((ked ti vadi spotreba (ktora je ale ako vieme vzhladom k nakladom na servis nafty iba relativnou nevyhodou), tak V8 na LPG ... vykon ti klesne minimalne a jazdis za rovnaku cenu ako s naftakom, pri financne menej narocnom servise ... a atmosfericky velkoobjemovy benal by mal prezit este aj tvoje deti

...
... co sa tyka vybavy - to musis vedet ty co v aute chces a co nie
... servis a spolahlivost -> na spolahlivost som nepocul vaznejsie vytky .. akurat je to prepchate elektrikou (E65 by mala mat cez 45 RJ myslim) a preto to moze a zakonite casom bude strajkovat a potom sa z toho posere hociaky servis okrem predrazeneho autorizovaneho

...
cenu si porovnaj niekde inde, neviem po kolko idu

...
// naaa sak 4liter V8 som myslel obsirne 740i - debata o konkretnych variantach je uz neico ine ... (( one ak mas nieco konkretnejsie o tom Alusile, tak si prosim link, o Nikasile som nasiel na motorkarskych forach toho dost, ale alusil mi ostal velkou neznamou

))