aj ja som bol doma a mi ju dala do schranky...<j3RrY> napísal:Aha takze nakoniec je to moja vyna, ze to narvala taku velku obalku do schranky ako nechcem povedat co... a pritom som bol doma, cize jej to robilo problem to vyniest o poschodie vissie.
Univerzita Heineken
-
Ing. Gandalf
Expert
Kniha nepomohla, musel som to vyrovnat a vyhladit rucne - strucne.<j3RrY> napísal:Tak neviem v akom stadiu pokrcenia to mas ty ale ja som to narovnal vlozil som to do knihy a zatazil teras som to vybral a je to pekne rovne.
Mne kniha velmi pomohla us len zohnat pekny ram s sup s nim na stenuIng. Gandalf napísal:Kniha nepomohla, musel som to vyrovnat a vyhladit rucne - strucne.Uz je to rovne...
mne to neprislo a je tomu uz 9 tyzdnov...r3mus napísal:och wsetci to uz mate len ja niea to uz je tomu 5 tyzdnov od mojho prispevku!! och no v piatok sa vraciam na slovensko tak sa tesim a dufam ze na poste si poriadne svihnu lebo zatial podla posledneho info je schranka u nas doma prazdna
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mne tiez dnes prisiel ten diplom a tiez ako MArtinovi, fajnovo prehnuta obalka
, takze ten diplom vyzera ako vytiahnuty s huby kravy, s prepacenim...
a ked som sa pytal postarky preco je ta obalka prehnuta, ze lebo sa jej to nezmestilo do tasky na noviny, tak to tak zlozila, akoze zacala mi vriet krv, ale kaslal som nato
a ked som sa pytal postarky preco je ta obalka prehnuta, ze lebo sa jej to nezmestilo do tasky na noviny, tak to tak zlozila, akoze zacala mi vriet krv, ale kaslal som nato