virus ?
-
mcgangster
Light Expert
virus ?
Dobry den, chcem sa opytat, ze co je vlastne toto ? obrazok je prilozeny.
Tak sa mi zda ze je to virus, pretoze mi vyskakuju rozme webove stranky v ie z nicoho nic. Preco mi ukazuje tolko rovnakych procesov ?
Aky antivirak by som mal pouzit ?
Za odpoved velmi dakujem.
Tak sa mi zda ze je to virus, pretoze mi vyskakuju rozme webove stranky v ie z nicoho nic. Preco mi ukazuje tolko rovnakych procesov ?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: virus ?
Hej budeš tam mať nejake svinstvo [viem toi už len podla toho že sa ti otvaraju samovolne stránky v ie] , prebehni pc s nejakým dobrým antivirusom.mcgangster napísal:Dobry den, chcem sa opytat, ze co je vlastne toto ? obrazok je prilozeny.
-
mcgangster
Light Expert
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skús http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... e/adaware/mcgangster napísal:no sak ja som uz dost programov na odstranenie viru skusal, ale zatial bez ziadnych zmien ...
-
mcgangster
Light Expert
Jezisi, ano najlepsie sa defekt na kolese opravuje kupenim noveho auta. Chod sa prosim ta obesit.playerSC napísal:najlepsi antivirak reinstall pocitaca bez vymazania HDD iba ti spravi windows
mcgangster pri zapinani pocitaca stlacaj F8 a ked ti vyhodi taku ciernobielu ponuku vyber si spustenie v safe mode. Ked sa ti spusti system nainstaluj si HijackThis (vygoogli si) a pri prvom spusteni ti to ponukne viacero moznosti, v jednej mas len scan this computer a v dalsej scan this computer and save a log file (len priblizne nieco take), tak daj to druhe, preskenuje ti to pocitac a potom ti to tam kde si ten program nainstaloval ulozi maly textovy subor. Takze po preskenovani ten program zavri, restartni pocitac (uz bez stlacania F8 a safe modu) a zaves nam sem ten textovy subor do prilohy. Potom budeme pokracovat.
-
mcgangster
Light Expert
gangy:
Spravil som to tak ako si mi to kazal, subor prilozeny, je to zabalene vo winrari
Spravil som to tak ako si mi to kazal, subor prilozeny, je to zabalene vo winrari
- Prílohy
-
- hijackthis.rar
- hijacktis
- (6.4 KiB) 26 stiahnutí
Tu som ti zaznacil co vsetko skusis checknut a potom kliknes na fix all, daj vediet ci pomohlo alebo budeme nejak postupovat dalej.
(Samozrejme, system opat nabootuj do safe modu, potom spusti hijackthis, znova preskenuj a potom zmaz vsetky polozky ktore som ti zaznacil. Potom by som system restartol a pouzil avast! a IObit Security 360 [oboje je freeware] na precistenie vsetkych infikovanych suborov ktore ti po tomto bordeli ostali.)
(Samozrejme, system opat nabootuj do safe modu, potom spusti hijackthis, znova preskenuj a potom zmaz vsetky polozky ktore som ti zaznacil. Potom by som system restartol a pouzil avast! a IObit Security 360 [oboje je freeware] na precistenie vsetkych infikovanych suborov ktore ti po tomto bordeli ostali.)
- Prílohy
-
- Logfile of Trend Micro HijackThis v2.rar
- (10.23 KiB) 21 stiahnutí
-
mcgangster
Light Expert
Pocuj tak sa mi zda ze to pomohlo, ale len trochu, pretoze mi nechcelo odstranit:
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\windows\system32\d83no0sqvnk7.dll
neviem preco, skusal som to niekolko krat po sebe a nic, ukazuje tabulku
A procesy sa stale niektore opakuju, ale myslim si ze uz mi neotvara ie, aspon zatial ne. A chyba ktora je dost zla je, ze ti to nemozem ukazat, pretoze mi nechce uploadovat na ziaden server
Mozno som ta vymazal nieco co som nemal mazat z tych co si mi oznacil ci ?
neviem preco, skusal som to niekolko krat po sebe a nic, ukazuje tabulku
A procesy sa stale niektore opakuju, ale myslim si ze uz mi neotvara ie, aspon zatial ne. A chyba ktora je dost zla je, ze ti to nemozem ukazat, pretoze mi nechce uploadovat na ziaden server
-
mcgangster
Light Expert
nnj, avast mi to uz skenuje, a ten IObit..., mi nechce ist, tiez tam pise nejaku chybu
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2009, 17:28 )
bude tom tym O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:windowssystem32d83no0sqvnk7.dll
pretoze avast mi tu stale blika, vraj to je ten vir. tak nvm mazem to stale, ale akoby to nemalo konca
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2009, 17:32 )
a nechce mi to vymazat, lebo sa to pouziva
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2009, 17:28 )
bude tom tym O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:windowssystem32d83no0sqvnk7.dll
pretoze avast mi tu stale blika, vraj to je ten vir. tak nvm mazem to stale, ale akoby to nemalo konca
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2009, 17:32 )
a nechce mi to vymazat, lebo sa to pouziva
-
mcgangster
Light Expert
-
mcgangster
Light Expert