proim pomozte mi... mam netbook Toshiba NB100 (teda nema opticku mechaniku), no doslo mi s nim len pohotovostne bootovacie CD a nechcem kupovat externu mechaniku, len preto, aby som raz za rok mohol reinstalnut system. Preto som sa snazil vygooglit ako by sa dalo pohotovostne CD bootovat z USB. Je na nom system Win XP home a toshiba drivery.
Vygooglil som par navodov, no vsetky dosial zlyhali (teda tie, ktore som ako tak zvladal v ramci mojich lamerskych schopnosti). Urcite nefunguju "zarucene postupy" pouzivajuce "HP USB Disk Storage Format Tool", "HP Drive Key Boot Utility" ci "PE Builder".
Stale vsak dufam, ze je niekto, kto by mi s tym vedel poradit.
Vopred vdaka.
vyzera to velmi nadejne... skusim, napisem vysledok, dakujem...
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2009, 18:42 )
nefunguje to.... v poslednom kroku mi to vypisuje, ze to, co tam chcem kopirovat nie je instalacka winu a skonci to... a to som dodrzal ten navod presne krok za krokom
ja som to skusal asi tak pred mesiacom a nehodilo mi to ziaden error... robil som to z CD, z ktoreho stale instalujem na ostatne pocitace
si si isty, ze je to CD funkcne, dobre napalene bootovatelne (neviem, ci je to podmienka) CD windowsu? pripadne to vyskusaj z inych verzii, diskov
tiez mi napadlo, ze tam moze byt ten sk... pes zakopany, skusam to teda s klasickou instalackou win-u xp home a sak uvidim... len nechapem, preco by nefunkcne bootovacie CD dodavali priamo s ntbookom...