Ja mam teraz SE C510 a som spokojny aj ked som si neskor uvedomil, ze to boli zbitocne vyhodene peniaze za novy mobil, ked stary dobre sluzil
C510 foti celkom pekne, aj ked v tme ma problemy...(Fotak zerie strasne vela baterie). Zvuk o nieco horsi ako K530i je tak na urovni kamarotovho G502 - trosku hlasnejsie mi hra. Zo znackouo LG nemam skusenosti... Ak chces 5 mega. fotak tak ak sa da na pausal C902 ma ho moj znamy je to dobry mobil...
C902 si nemozem dovolit bohuzial, najlepsie mobily v ponuke su tie dva..
ten SE ma aj moja kamoska, no celkom blbo sa mi ovlada, hlavne tie horne tlacidla mi moc nesadnu na prsty
LG bude mat ale asi slabsiu vydrz baterie, nikde som ale nenasiel kolko
no hej ma slabsi fotak ale tak ma ho par znamych a dost si ho chvalia.. hral som sa s nim aj ja a mne sa celkom pacil aj co sa tyka funkcii aj ovladania.. s LG konkretne tymto modelom nemam ziadne skusenosti.. ako nemusi byt zly ale ak dost volas tak ja by som bral ten SE.. inak ta baterka u LG nevydrzi dlho zalezi kolko ho budes denne pouzivat ale bratrancovi na podobnom LG s dotykovym vydrzi cca 3dni..
C510 môžem odporučiť, keďže ho mám ako sekundárny mobil. tlačítka sú o zvyku. tie kontextové ale mohli byť lepšie, to je pravda. čo sa týka foťáku, tak v noci je to ozaj bieda. aj ked sa použije prisvetlenie. čakám, kedy príde novší fw, ktorý by to poriešil. a ešte čakám, ked sa bude dať poriadne tuningovať vzadu, čo boli nápisy "Sony Ericsson" a nejaký obkec na krytke foťáku sa zošúchali ale to mi nejako nevadí. aspoň to neruší vydarenú zadnú stranu
urcite SE a uz len kvoli softwaru a hram noa co ze ma LG 5mpix fotak cybershot je podla mna lepsi aj ked ma len 3,2mpix.. nic ine nez Sony Ericsson nechcem mal som k510i na dnesne pomery je to slaby mobil ale aj ten bol dobry..skoda ze sa mi dodrbal displej.. teraz mam Samsung SGH-E250 nic ine nepotrebujem..aj hry su na nom dobre a na volanie staci.. ale mohla by byt trosku dlhsia vydrz baterie no to som sa rozkecal xD takze rozhodne ber ten SE!
tu C510 mam a som velmi spokojny.
fotky fajn, aplikacie bezia ako maju.
Jedine co mi uz dlhsie vadi na SE, ze k dost typom nedavaju blesk, sice ho SE C510 ma, ale nemozes ho pouzit ako svetlo... /trvale svietenie/
co vy na to?
napiste pls svoje nazory na neho, resp, ci je lepsi ako SE
dakujem
hod si to do porovnania na mobilmania.cz napríklad a pozeraj. SE je na tom o trochu lepšie. tam je to asi len o tom, či radšej klasické ovládanie alebo dotykové. na tom samsungu by ma fakt štvala pamäťovka pod baterkou. najväčšia blbosť, akú výrobca môže spraviť
plusminus napísal:
Jedine co mi uz dlhsie vadi na SE, ze k dost typom nedavaju blesk, sice ho SE C510 ma, ale nemozes ho pouzit ako svetlo... /trvale svietenie/
čo by si nemohol odsuň krytku, prepni na video a zapni prisvetlenie nie je to ako na starej K750ke, ale ide to