Takže , chcel som si nainštalovať iní antivírus ... Predtým som chcel odinštalovať av čo mám teraz . No ked ho chcem odinštalovať proste nejde .. vipíše mi tento error
hej Goten zajtra to spravim podla toho tvojho návodu . A čo by sa stalo kebyže teraz nainštalujem avast a eset neodinštalujem ? odinštaloval by som ho až zajtra
adr0z napísal:hej Goten zajtra to spravim podla toho tvojho návodu . A čo by sa stalo kebyže teraz nainštalujem avast a eset neodinštalujem ? odinštaloval by som ho až zajtra
Neodporucam mat dva antivirusi v pocitaci, najprv odinstaluj ten Eset a daj tam Avast.
adr0z napísal:A čo by sa stalo kebyže teraz nainštalujem avast a eset neodinštalujem ? odinštaloval by som ho až zajtra
Najprv odinstaluj ESS potom instaluj iny antivirus. Inak myslim, ze by sa ani nedal nainstalovat. Pri instalacii by ti oznamil, ze uz je nainstalovany ESS a ked chces nainstalovat avast tak musis odinstalovat ESS.
typek61 napísal:kebyze vymazal tak sa hadam eset nespusti nie
Ved to skus, vymaz v safe mode adresar s antivirusom a uvidis co to spravi.
stiahni si subor ess_nt32_sky.msi z netu napr TU nasledne ten subor nakopiruj do zlozky C:\Windows\Installer a potom uz len normalne odinstaluj. toto pomohlo mne a malo by aj tebe
hej mne asi ebe alebo tam v tom windows tu zložku installer nemam , ale ked chcem vytvoriť new zložku z názvom installer tak mi napíše že taká tam už je
adr0z:Neviem co riesis. Preco to nespravis podla toho navodu z ESETu co som ti postol na predchadzajucej strane. Odinstalovat ESS podla toho navodu je otazka 5 min. Najprv to vyskusaj podla navodu a ak to nezaberie (o com pochybujem), tak skusaj ine postupy.