Vampire: the Masquerade - Bloodlines
Vampire: the Masquerade - Bloodlines
caute mam problem s touto hrou.ked ju chcem spustit tak {screen 1} pricom mam 1 disk vo virtualnej machanike. dam ok a neskor nabehne
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
skús sa teda pohrať, prečítať http://www.bloodlines.cz/
-
lekoklatik
VIP
Nepamatam sa na to uź presne ale myslím že klasicky len do Vampires....bloodlines.
čiže napr. C:Program Files:Vampire...Bloodlines. chápeš?
Poprípade si tú češtinu rozbaľ/nainštaluj kam chceš a ručne prekopíruj súbory. čiže keď budeš mať v rozbalenej češtine súbor napr. data tak si nájdeš súbor data v nainštalovanej hre na disku a prekopíruješ súbory.
Rozumieme si?
čiže napr. C:Program Files:Vampire...Bloodlines. chápeš?
Poprípade si tú češtinu rozbaľ/nainštaluj kam chceš a ručne prekopíruj súbory. čiže keď budeš mať v rozbalenej češtine súbor napr. data tak si nájdeš súbor data v nainštalovanej hre na disku a prekopíruješ súbory.
Rozumieme si?
tak som to skusal len nemozem najst podobne subory ake mam kopirovat ,ale idem skusat bo som teraz dosiel domov inac vdaka za rady posielam K+
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2009, 20:18 )
tak nakoniec sa podarilo s novym patchom sice starsim ale budiz,cestinu som instaloval do noveho adresara a s tade kopiroval do instalovanej hry po jednotlivych zlozkach podla tvojej rady vdaka
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2009, 20:18 )
tak nakoniec sa podarilo s novym patchom sice starsim ale budiz,cestinu som instaloval do noveho adresara a s tade kopiroval do instalovanej hry po jednotlivych zlozkach podla tvojej rady vdaka