Bolest brucha-pomoc
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Bolest brucha-pomoc
Zdravim,od rana je mi hrozne.Rano som mal horucku ale ta uz presla ale rano ma strasne prehanalo a doteraz ma boli brucho.Bolest prichadza v takych intervaloch,chvilu je dobre a potom zase na chvilu take akoby krce newiem co s tym.Prosim nemate niaky typ ,nieco proti bolesti brucha? Je to na nevydrzanie
-
manager666
Star
-
blitzkrieg
Professional
brucho nenechaj la lahku vahu. pred dvoma mesiacmi kamosov otec na rybach vravel, ze ho boli brucho... minuly tyzden som mu bol na pohrebe.. nechcem strasit, ale ak raz nebudes vediet stravit jedlo, na rad pridu hadicky 
ja pri zaludocnom probleme dam jednu domacu
ale musis si hlavne poznat svoje telo...
ja pri zaludocnom probleme dam jednu domacu
-
peterxxx
Star
slepak to nebude tieto bolesti poznam, ale dakujem za typ
ano 4 hodiny:D uz si bol niekedy v bratislave u doktora?:D a navyse je chripkova sezona tak by tam bol este vasi naval
jednu domacu??? domacu mame len jednu a ked som bol na legacy feste tak ti nemci co mali stan vedla nas to ani pit nechceli ked tomu cuchli
to by bolo asi prilis 
ano 4 hodiny:D uz si bol niekedy v bratislave u doktora?:D a navyse je chripkova sezona tak by tam bol este vasi naval
jednu domacu??? domacu mame len jednu a ked som bol na legacy feste tak ti nemci co mali stan vedla nas to ani pit nechceli ked tomu cuchli
-
zuzkazuzka
VIP