to ja viem ale to nie je ono, chcem taký program ktorý to viem automaticky regulovať, resp. ktorým viem nastaviť minimálny odber prúdu v prípade fungovania na baterku napr. pozerám film, tak nepotrebujem aby išiel procák na 100 % - dve jadrá po 2 GHz a pod.
môže byť ale lepší bude nejaký soft ako stále manuálne nastavovať všetko pri zapinaní na baterku, potom pôjdem na kábel, zas všetko naspäť a pod. veď rozumieš
Vsetci vieme co myslis ale ja osobne neviem ci MSI take nieco ma. To pre svoje stroje robi vyrobca, napriklad asus pre svoje notebooky vyvinul aplikaciu Powe4Gear a myslim ze aj toshiby maju nieco obdobne... Ale co sa MSI tyka, tak to nemam sajn.
Nechapem preco sa nechces naucit pouzivat tu vstavanu funkciu, usetri ti to RAM a aj cas pri zhanani nejakeho programu a pritom to splna vsetko co potrebujes...
lorot19 napísal:sak si vytvor novy power plan a uloz si ho a nemusis to stale nastavovat......
ja to beriem ale nejaký soft by mohol ten výkon upravovať podľa toho čo robím, to znamená že ak bude treba na chvíľu zvíšiť výkon tak to urobí a keď sa napr. 2 minuty na nete len číta nejaký text tak zas výkon zníži a pod.