Hra to moze byt sice fajn ale myslim ze za taketo "flashovky" je hanba pytat aj tych 5 € nieto este 10. To staci pobehat miniclip a podobne weby a clovek najde x podobnych veci zadarmo....
Gangy napísal:Hra to moze byt sice fajn ale myslim ze za taketo "flashovky" je hanba pytat aj tych 5 € nieto este 10. To staci pobehat miniclip a podobne weby a clovek najde x podobnych veci zadarmo....
Prakticky cela PopCap tvorba spociva v prevedeni flashoviek do takejto podoby. Skusal som si demo - ooo ano je to velmi chytlave - ale rovnako som si to hovoril aj pri Flock! a tiez ma to omrzelo.
Ale zase - co sa singleplayerovej zabavy tyka, stale sa to oplati viacej ako CoD:MW2 (za menej penazi viac hry)
Filipito napísal:no tak to musim sledovat
btw nehral niekto Osmos ? stoji to zato ?
Je to pecka a za 2 Eurá je to hriech nekúpiť...
Z počiatku mi to veľmi nešlo, ale chytilo ma to teraz riadne veď vyskúšaj demo... mňa to demo navnadilo
no grid uz kupeny , a osmos som skusil demo, no nieje to zle ale ziadna slava, zabavka ked sa clovek velmi nudi, pripomenulo mi to zaciatok Spore, kde ste museli požierať ostatne organizmy aby ste rastli , ale myslim si ze takisto ma zabavia aj niektore flashovky na webe...
Nightmear - za gule ta povesim do prievanu, keby o tej hre nepipnes, ani si ju nevsimnem. Takto som zabil aj to malo casu co mam, dvoma eurami! Je to jedna z tych totalnych primitivit (aj ked istu originalitu v sebe ma) ktora cloveka chyti a nepusti... Len niektore levely su tam dost ze impossible.
Nehavkam ale ked je tam countdown na pol strany a niekdo sa spyta kedy sa zmenia hry tak mi to pride ako znacne neuveritelne udalost. A to ze tebe to tam chyba predsa nieje nasa chyba a skutocne nerozumiem koho problem to ma byt, ak nie tvoj.