PHILIP 32PFL5604H/12-probémy so zdrojom napájania.
PHILIP 32PFL5604H/12-probémy so zdrojom napájania.
Má niekto problémy so zdrojom napájania pri tomto televízore?Teda či ho musel reklamovať kvôli tejto závade?Totižto bol som v OKAY elektro a predavač ma odhováral od kúpi tohto modelu tv pretože majú 80% reklamáciu na tento problém.Ďakujem.
-
eldorado08
No tak to je dobra somarina, predavaci v OKAY si uz vymyslaju take veci, ze sa na tom musim normalne zasmiat. V MT vraj odhovaraju ludi od kupy striebornych TV, pretoze strieborna vraj skodi zdraviu.... ??? WTF ??? Pretoze ziadny strieborny televizor tam nemaju, pretoze strieborne TV robi len Panasonic a oni Panasonic nepredavaju.
Philips 5604H nema ziadnu takuto zavadu. Jediny TV, ktory mal zatial problem zo zdrojom bol GRUNDIG 32-LXW8600 DL - po sekunde vypne obraz a ide len zvuk. Takze Philips mozes pokojne kupit.
Robim v predajni s elektro a teraz mame v akcii za 42" za 799 € + prepätova ochrana Philips zadarmo k tomu. Inac, maju ho vobec v OKAY ???
Philips 5604H nema ziadnu takuto zavadu. Jediny TV, ktory mal zatial problem zo zdrojom bol GRUNDIG 32-LXW8600 DL - po sekunde vypne obraz a ide len zvuk. Takze Philips mozes pokojne kupit.
Robim v predajni s elektro a teraz mame v akcii za 42" za 799 € + prepätova ochrana Philips zadarmo k tomu. Inac, maju ho vobec v OKAY ???
-
eldorado08
Lenže aj ja som počul o probléme so zdrojom u Philipsa 5404H. Práva v NAY ma upozornili na tento problém a ešte aj s automatickým formátom obrazu môžu byť taktiež problémy...energy00 napísal:No tak to je dobra somarina, predavaci v OKAY si uz vymyslaju take veci, ze sa na tom musim normalne zasmiat. V MT vraj odhovaraju ludi od kupy striebornych TV, pretoze strieborna vraj skodi zdraviu.... ??? WTF ??? Pretoze ziadny strieborny televizor tam nemaju, pretoze strieborne TV robi len Panasonic a oni Panasonic nepredavaju.
Vážne rozmýšľam aj ja nad 5404H, ale keď má tieto problémy, tak berem Samsung B450 alebo Panasonic X10Y
// Nemá niekto skúsenosti s lcd Pansonic TX-L32X10Y - má taký kvalitný obraz ako Philips 5404H alebo Samsung B450
Dakujem
Aky problem s automatickym formatom obrazu ? Definuj presnejsie.
A k tym ostatnym TV.... Zalezi to od signalu. ked mas slaby signal, tak tam skor asi ten Philips. Na tom sme sa zhodli viaceri, ze philips ide asi najlepsie obrazovo. 2 miesto ma Samsung + Panasonic a 3 je Sony. Ty nebudes mat doma 3 rozne televizory, aby si ich porovnaval. Xkova rada od Panasonic je dost vysoka, co sa tyka obrazu. S 5404 mam osobne skusenosti, tak isto aj s nizsou radou 3403 ! isiel fakt dobre na bytovkovom rozvode, ked som ho bol zapajat. A Samsung je nieco podobe. Rozhodoval by som sa medzi tymito dvomi...... teda aspon ja.
A k tym ostatnym TV.... Zalezi to od signalu. ked mas slaby signal, tak tam skor asi ten Philips. Na tom sme sa zhodli viaceri, ze philips ide asi najlepsie obrazovo. 2 miesto ma Samsung + Panasonic a 3 je Sony. Ty nebudes mat doma 3 rozne televizory, aby si ich porovnaval. Xkova rada od Panasonic je dost vysoka, co sa tyka obrazu. S 5404 mam osobne skusenosti, tak isto aj s nizsou radou 3403 ! isiel fakt dobre na bytovkovom rozvode, ked som ho bol zapajat. A Samsung je nieco podobe. Rozhodoval by som sa medzi tymito dvomi...... teda aspon ja.
-
eldorado08
OK, díky za odpoved. Bohužial Xkovú radu Panasonic som nemal možnosť vidieť, ale C10 a S10 (FullHD) som videl a neviem prečo obraz bol príliš matný oproti Sam B450 a Philips 5404H, darmo som ponastavoval všetko.
Skôr by som bral Panasonic, všetko máme doma od tejto značky, len keď aj doma budem mať taký matný obraz a čierna nebola taká čierna ako u 5404H a B450, trošku bledšia... Signál mám klasický analóg a dvd Panasonic. Aký máš názor?
Inak tu som otvoril môj topic: http://www.hojko.com/kupa-lcd-tv-cez-in ... 30886.html
Skôr by som bral Panasonic, všetko máme doma od tejto značky, len keď aj doma budem mať taký matný obraz a čierna nebola taká čierna ako u 5404H a B450, trošku bledšia... Signál mám klasický analóg a dvd Panasonic. Aký máš názor?
Inak tu som otvoril môj topic: http://www.hojko.com/kupa-lcd-tv-cez-in ... 30886.html
Panasonic je trosku slabsi v LCD paneloch. C rada je najnizsia co moze byt, S zase s tych vyssich, resp. asi najvyssia. Samsung B450 je obrazovo fakt porovnatelny z Philipsom 5404. Ako hovorim, nebudes mat doma 2 TV, aby si porovnaval, v com je dany typ horsi, alebo lepsi. Moj osobny nazor ( po viacerich instalaciach u zakaznika ) je philips. Mal som moznost vidiet aj Philips predminulorocny model ked som zapajal SKYLINK a to bola obrazova pecka. Perfektny obraz. Tak si predstav, ked kupis 5404 co to bude. A nekupujes to na rok. Samsung ti pojde v podstate rovnako. Planujes digitalny satelit do buducna ?
// Teraz si to pozeram blizsie podrobne parametre a Samsung ma este Dnie+ procesor - takze je to naozaj 1:1
// Teraz si to pozeram blizsie podrobne parametre a Samsung ma este Dnie+ procesor - takze je to naozaj 1:1
-
Michaelo105
Light Professional
Bacha nato. Ja som počul tlieskať poriadne hovadiny vo všetkých elektrách, ktoré sú na slovensku!!! (beriem iba tie väčšie) A okrem toho na internete je hovadím naozaj haldy. (napr. Ja ti odporúčam práve tento xy, pretože som si ho kúpil ja!energy00 napísal:No tak to je dobra somarina, predavaci v OKAY si uz vymyslaju take veci, ze sa na tom musim normalne zasmiat. V MT vraj odhovaraju ludi od kupy striebornych TV, pretoze strieborna vraj skodi zdraviu.... ??? WTF ??? Pretoze ziadny strieborny televizor tam nemaju, pretoze strieborne TV robi len Panasonic a oni Panasonic nepredavaju.
Phillipsi 5-ťkovej série majú problémy s napájaním. (Ak sa ich predá 10 a 7 sa ich vráti s týmto problémom tak to svedčí o tom že asi na tom niečo bude)
Neviem, nehadam sa, ale nam sa zatial nevratil ani jeden,... vlastne my sme v reklamacii nemali fakt ani jeden Philips.....Michaelo105 napísal:Bacha nato. Ja som počul tlieskať poriadne hovadiny vo všetkých elektrách, ktoré sú na slovensku!!! (beriem iba tie väčšie) A okrem toho na internete je hovadím naozaj haldy. (napr. Ja ti odporúčam práve tento xy, pretože som si ho kúpil ja!
Phillipsi 5-ťkovej série majú problémy s napájaním. (Ak sa ich predá 10 a 7 sa ich vráti s týmto problémom tak to svedčí o tom že asi na tom niečo bude)
POUČENIE
Som absolútne spokojní,žiadne vady ani chyby som neobjavil.Keďže som doteraz nebol na taký obraz zvyknutý musím skonštatovať že fantázia.Najviac som spokojný s USB slotom ten zožerie skoro všetko čo sa týka videa ale veľká škoda že na tak kvalitný obraz to nemá podporu mkv.Preto som sa rozhodol pre philips a nie samsung ako mi väčšina ľudí na iných fórach radila.Chudák predavač v D.....E som ho riadne vyobracal pri porovnávaní oboch tv.Sám uznal že takého zákazníka ešte nemal.Keď som si zobral do parády oba prístroje tak som zistil po ich dôkladnom nastavení a vyskúšaní nastavenia obrazu že aj pri neónovom osvetlení v predajni bol ten obraz podľa mňa rovnaký.A naostatok som zistil že aj predavač v D.....E bol z mojich "odborných" otázok,keďže som si oba prístroje dopredu naštudoval úplne dutí.Tak ako predavač v N.Yku ktorý keď zistil že si tv nekúpim u nich sa so mnou okamžite prestal baviť a odkázal moje otázky smerom na internet.P.S. Nechcel som sa dotknúť vzdelaných predavačov,ktorý rozumejú tomu čo predávajú.Môj verdikt:Tento philips stojí za tie peniaze a tvrdenie že SAMSUNG je naj značka na svete je len reklamný ťah.
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 22:29 )
ČO Z TOHO VYPLÝVA?
NADUPAŤ SA VEDOMOSŤAMI Z NETU A NESPOLIEHAŤ SA ZA ŽIADNYCH OKOLNOSTÍ NA PREDAJCOV!!!
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 22:29 )
ČO Z TOHO VYPLÝVA?
NADUPAŤ SA VEDOMOSŤAMI Z NETU A NESPOLIEHAŤ SA ZA ŽIADNYCH OKOLNOSTÍ NA PREDAJCOV!!!
-
Michaelo105
Light Professional
Čo ti na toto všetko povedať.............
Keď si prečítaš celú túto tému a tému ktorá tú bežala prakticky súbežne, tak zistíš jednu dôležitú vec!!! a to, že nikto tu nepovedal, že Phillips má horší obraz...........
A obviňovať predavača z toho, že sa ti nechcel venovať 2 hodiny, keď vedel, že si to u neho za žiadnych okolností nekúpiš....
- spravil dobre
Dúfam, že sa ti to pokazí až za 20 rokov a, že budeš s ňou spokojný...
Už ho máš doma?
Keď si prečítaš celú túto tému a tému ktorá tú bežala prakticky súbežne, tak zistíš jednu dôležitú vec!!! a to, že nikto tu nepovedal, že Phillips má horší obraz...........
A obviňovať predavača z toho, že sa ti nechcel venovať 2 hodiny, keď vedel, že si to u neho za žiadnych okolností nekúpiš....
Dúfam, že sa ti to pokazí až za 20 rokov a, že budeš s ňou spokojný...
Už ho máš doma?