neprehrava TV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marekbenco
Light Expert
Light Expert

neprehrava TV

Príspevok od používateľa marekbenco »

No ahojte hladal som na fore ale nic mi nepomohlo. Mam problem s prehravanim Online TV. Ziadne mi nefunguju. Viem ze niektore nevysielaju koli autorskym pravam ale TA3 ci MusicBOX by mali bezat nonstop. Skusal som rozne stranky na Online TV ale nic. Zobrazi sa mi okno Media Playeru a pise ze je pripraveny. Ked dam PLAY tak sa pripaja a nakoniec po niekolkych sekundach je connection failed. Stiahol som si aj JLC's Internet TV ale tam mi to nejde tiez. Treba mi nejaky program na sledovanie? Videa na internete mi idu vsetky a nemam ziadny problem ani s youtube ani s megavideom ani s nicim.Len tie TV ma stvu. Som v anglicku a pozrel by som si nieco aspon spravy. Dakujem za pomoc
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Tu sa regni
http://kino-mania.org

Teraz som skusal ide aj Music Box aj TA3
marekbenco
Light Expert
Light Expert

Mozno viem v com to je. Videa ktore pouzivaju Flash player idu bez problemov ale cez media player nie.Ani na tejto stranke nefunguju. Nainstaloval som si Win media player 9. Asi je chybny. Chcem si zmenit nastacenia a nabehne mi error. Ako sa da spravit downgrade na tento WMP.V pridani a odstraneni programov nemam uninstal.
Prílohy
error
error
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Možno potrebuješ len najnovšie windows media 11 kodeky:

Kód: Vybrať všetko

http://www.free-codecs.com/download/Windows_Media_Format_11.htm
Niektoré TV majú formát Windows Media Video.
marekbenco
Light Expert
Light Expert

Mam klmcodec350 tak myslim ze je tam vsetko. Ako som nahodil WMP 9 tak aj filmy blbnu ako ho odinstalujem alebo downgradnem?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ten klm350 nepoznám , ale pochybujem , že by v ňom boli integrované windows media 11 kodeky.

Microsoft im to nedovolí. Taká je politika Microsoftu. Buď si nainštaluješ tie wm11 kodeky čo som ti napísal alebo si po overení pravosti operačného systému nainštaluješ Windows Media Player 11 , ktorý už tieto kodeky obsahuje v sebe.
Napísať odpoveď