neprehrava TV
-
marekbenco
Light Expert
neprehrava TV
No ahojte hladal som na fore ale nic mi nepomohlo. Mam problem s prehravanim Online TV. Ziadne mi nefunguju. Viem ze niektore nevysielaju koli autorskym pravam ale TA3 ci MusicBOX by mali bezat nonstop. Skusal som rozne stranky na Online TV ale nic. Zobrazi sa mi okno Media Playeru a pise ze je pripraveny. Ked dam PLAY tak sa pripaja a nakoniec po niekolkych sekundach je connection failed. Stiahol som si aj JLC's Internet TV ale tam mi to nejde tiez. Treba mi nejaky program na sledovanie? Videa na internete mi idu vsetky a nemam ziadny problem ani s youtube ani s megavideom ani s nicim.Len tie TV ma stvu. Som v anglicku a pozrel by som si nieco aspon spravy. Dakujem za pomoc
-
vladenko007
VIP
-
marekbenco
Light Expert
Mozno viem v com to je. Videa ktore pouzivaju Flash player idu bez problemov ale cez media player nie.Ani na tejto stranke nefunguju. Nainstaloval som si Win media player 9. Asi je chybny. Chcem si zmenit nastacenia a nabehne mi error. Ako sa da spravit downgrade na tento WMP.V pridani a odstraneni programov nemam uninstal.
Možno potrebuješ len najnovšie windows media 11 kodeky:
Niektoré TV majú formát Windows Media Video.
Kód: Vybrať všetko
http://www.free-codecs.com/download/Windows_Media_Format_11.htm-
marekbenco
Light Expert
Ten klm350 nepoznám , ale pochybujem , že by v ňom boli integrované windows media 11 kodeky.
Microsoft im to nedovolí. Taká je politika Microsoftu. Buď si nainštaluješ tie wm11 kodeky čo som ti napísal alebo si po overení pravosti operačného systému nainštaluješ Windows Media Player 11 , ktorý už tieto kodeky obsahuje v sebe.
Microsoft im to nedovolí. Taká je politika Microsoftu. Buď si nainštaluješ tie wm11 kodeky čo som ti napísal alebo si po overení pravosti operačného systému nainštaluješ Windows Media Player 11 , ktorý už tieto kodeky obsahuje v sebe.