Cheateri
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Jasne ze sa da
. Svoje riesenie najdes tu - http://store.steampowered.com/app/10/
-
Hellboy248
Guru wannabe
moosha: myslis ze na steame nie je cheater? staci kupit plateny FHX a ani na steame ti to nezistia
na steame mas akurat menej cheaterov, ale vzdy sa ich dost najde
mas kopu anti-cheat pluginov ci na steam alebo non-steam ktore tomu "zabranuju", ale ani tie nie su 100%. Ak to chces mat 100% treba si hodit kvalitnych adminov na server, inak tomu nezabranis. Z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze na non-steam 100% anti-cheat nenajdes ...
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Hellboy248
Guru wannabe
To áno, ale tak na Steam serveroch tak či tak je niekoľko násobne nižší výskyt cheaterov... Tak či tak, dá sa hráč udať (Shift + Tab do steamu, dáte players - hráči ktorí teraz s vami hrajú na serveri, tam si na hráča kliknete, je tam možnosť momentálne "Report Vilation" čo je síce hrubosť, ale do textu môžete napísať, že cheatoval, ak viac ľudí to napíše, účet bude preverený a zabanovaný, toť vsio, príde o pár eur.
Hrám CS pomenej, ale za celú svoju históriu som sa na steame ja s cheaterom nestretol.
Hrám CS pomenej, ale za celú svoju históriu som sa na steame ja s cheaterom nestretol.
-
r3mus
Medium Star
ja mam steamko ale kedze som hlavnym adminom na jednom nemenovanom portaly som tak trochu povinny hravat u nas na NS, ako nemam problem s cheatermi, mam tam dost priatelov od S a ostatni stari znami by sa nenechali vyhodit zo servera ktory maju radi kvoli cheatom. jedine ked pride nejaky novy dmnt s menom player a nozikom vykilluje celu mapu to ma dokaze nasrat
inak ak ma nejaky NS hrac dynamicku IP moc sa s nim neda urobit 
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
r3mus
Medium Star
no s tym autokickom uz mame skusenosti, skusali sme to aj na "zakazane klavesy" no s tym rozsahom ip... ja sam mam dynamicku ip a IPcky mi to hadze fakt nahodneHellboy248 napísal:r3mus: to ze ma NS a dyn ip nic neznamena. Vsetko sa da zabanovat, ci na rozsah ip, auto kick nicku atd ..
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
r3mus
Medium Star
ou jasne xD to ma nenapadlo. trosku ma us seru tie servery co menia configy a potom nam hraci spamuju ale toto dobry napadHellboy248 napísal:existuje plugin, s ktorym mozes hracom s pomocou amxx nabindovat cokolvek ...ak mu nastavis napr. rcon password xy na mysku, bude klikat jak blby preco mu to nejde a zrazu banzadas 3x zly rcon a automaticky ta to zabanuje
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
r3mus
Medium Star
hej no a pocuj nechcel by si pomoct pri robote na novom servery?? sice uz mame adminov dost ale dobrych ludi nikdy nie je dost 
jedna sa o tieto servery
http://servers.gamers.sk/
teraz na vianoce chystame spustit opraveny a vylepseny pub
jedna sa o tieto servery
http://servers.gamers.sk/
teraz na vianoce chystame spustit opraveny a vylepseny pub
-
Hellboy248
Guru wannabe