Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
uz som to nasiel. ale inac som myslel to ked das ctrl+v ze sa ti objavy nad mobami ale aj nad hracmi taky obldznik s hp- eXo - napísal:Ako to myslis HP bar ?
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2009, 13:16 )
no tak napr. anthoria. ked menili z 3.0.9 na 3.1.3 tak to ozanmili dopredu ze to robia a mame si pripravit patche a na druhy den oznamili ze mozem patchovat. ale na free serveroch je to dost strasne ekd daju novy patch. vela veci co predym slo potom nejde.adox napísal:Mam taku divnu otazku ze, kedy servery menia patche alebo ako to je stým vlastne a ako casto sa to meni napr. taka Anthoria ??
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
caute volakedy som hraval na Onlinegamers.cz ( neofik ) prestal som a uz asi 7 mesiacov nehravam ... ( zistil som ze tam hra malo ludi niekedy tam bolo 800 ludi online a tak ...)
ale teraz tomu tak nieje.
tak moja otazka viete o nejakom neofik serveru ? kde je SVK - CZ komunita ludi a hra tam viac ako 500 ludi online .... thx
tak moja otazka viete o nejakom neofik serveru ? kde je SVK - CZ komunita ludi a hra tam viac ako 500 ludi online .... thx
Anthoria - www.anthoria.net
-
Royalflush
Guru wannabe
Caute,
Pozeral som si na nete zoznam GM prikazov a pri kazdom je napisane ako ho treba zadat, ale ja nechapem jednej veci.
Ked tam je prikaz napr. Tak ako to mam napisat v praxi?
A este jedna otazka. Ked je prikaz napriklad
Tak tam mam pisat aj to # ?
Proste ci treba pisat do tych prikazov aj $,# atd.
Prosim potrebujem to surne - odmena K+
Pozeral som si na nete zoznam GM prikazov a pri kazdom je napisane ako ho treba zadat, ale ja nechapem jednej veci.
Ked tam je prikaz napr.
Kód: Vybrať všetko
.ban <account|ip|character> $NameOrIp $bantime $reasonA este jedna otazka. Ked je prikaz napriklad
Kód: Vybrať všetko
.additemset #itemsetidProste ci treba pisat do tych prikazov aj $,# atd.
Sice je to blizz,ale online je nad 1500+/1800+ (neviem povedat vela,lebo som tam nehral,ale jeden kamos tam hra a vravi,ze s bugmi sa zatial nestretol,a hracov je tam dost vela online).R1k1nko napísal:caute volakedy som hraval na Onlinegamers.cz ( neofik ) prestal som a uz asi 7 mesiacov nehravam ... ( zistil som ze tam hra malo ludi niekedy tam bolo 800 ludi online a tak ...)
http://www.twinstar.cz/
ak chces dat napriklad ban na account meno ABC a chces aby bol na 10 dni tak das:Royalflush napísal:Caute,
Ked tam je prikaz napr.Tak ako to mam napisat v praxi?Kód: Vybrať všetko
.ban <account|ip|character> $NameOrIp $bantime $reason
A este jedna otazka. Ked je prikaz naprikladTak tam mam pisat aj to # ?Kód: Vybrať všetko
.additemset #itemsetid
Proste ci treba pisat do tych prikazov aj $,# atd.
.ban account ABC 10d dovod
ak chces perma tak:
.ban account ABC -1 dovod
ak das ban na char tak to zabanuje cely acc cize
.ban character ABC -1 dovod
a tu # tam nedas, das tam iba ID setu ktore su tusim zapisane v DBC
-
JohnFrusciante
Star
Patch
Všetci sa hadate ake hra je lepsia v sekcia vsetko o wow ale ja mam problem s wow lebo som nainstaloval patch 3.2.0 a môj server beží na patchi 3.1.3 a newiem ako teraz späť pomôže mi niekto kto vie ako na to ???? prosím lebo wow-ko instalovat este raz ta dakujem pekne::
[/quote]
[/quote]
-
Hotwire
Addict
Re: Patch
[/quote]1. kto sa tu kde hada o tom aka hra je lepsia??domco528 napísal:Všetci sa hadate ake hra je lepsia v sekcia vsetko o wow ale ja mam problem s wow lebo som nainstaloval patch 3.2.0 a môj server beží na patchi 3.1.3 a newiem ako teraz späť pomôže mi niekto kto vie ako na to ???? prosím lebo wow-ko instalovat este raz ta dakujem pekne::![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. toto tu je riesene 46843215646 krat, tak hladaj
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Hotwire
Addict
a je to napisane pomaly na kazdej druhej omg..Geogomeogo napísal:1. je tu 380 stran![]()
2. v zlozke kde mas nainstalovane WoWko daj repair a ten ti repatchne az na 3.0.0 a potom si mozes patchovat, do hoci ktoreho patchu chces