PS: Snad som to zaradil spravne, sudiac podla toho, ze je tu uz aj Facebook tema.
Google Wave
Google Wave
Kedze som celkom prekvapeny, ze som tu podobnu temu nenasiel tak zakladam.
Pouzivate to niekto aj v beta verzii? Dostal som sa tam zhruba pred dvoma mesiacmi, doteraz som cakal na nejaku vlnu pozvanok, mam ich cca. 14-15 takze rad rozposlem ak bude zaujem. Nejake skusenosti s "wave-ovanim"?
PS: Snad som to zaradil spravne, sudiac podla toho, ze je tu uz aj Facebook tema.
Google sa snazi vyvinut nejake "online mailovanie". Par dobrych videi je aj na YouTube (odporucam tie, ktore zobrazuju features celeho systemu). Aby som ti odpovedal, tak je to pre mna "sukromnejsi" facebook, kde si mozem vybrat co komu poslem a s kym si budem takto online pisat. Da sa to povazovat za novu socialnu siet teda...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
http://wave.google.com/help/wave/about.html#video nic ine dalsi fuckbook 
To sudis z tejto stranky? Pride mi to omnoho sukromnejsie ako pisem vyssie. Neotravuju ta tam ziadne testy, fotky typu FanCheck alebo ako sa to vola, pises komu chces, je to "real-time" teda uzivatel presne vidi co pises v dany cas. Tych features je viac, niektore su podobne FB, ale kolko stranok je na nete dnes s podobnym zameranim. Hovorim, odporucam pozriet nejake videa na YT, pripadne pozriem po niecom a update-nem prvy post.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
No neviem pozrel som dalsi videa ale nejako sa mi to nezda ale stale 100x lepsie ako pokec
Stiahnem a uvidim 
Google wave
Google wave
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Maju financie, su jeden z najvacsich svetovych monopolov. Snazia sa priniest nieco nove internetu. Co je na tom zle?Filipito napísal:btw: vie mi niekto vysvelit preco do vsetkeho pcha google nos ? ked si to tak zoberiete maju super vyhladavac a prekladac, to je fakt vymakana vecicka. ale preco sa pustaju do takychto projektov ked to nema daleku buducnost? (vlastny OS a toto?)
Petoo, begbeee - odoslane, enjoy
vo wave hlavne nie su tie priblble kvizy a pod
proste cista komunikacia, ziadne somariny okolo toho aby to tam cloveka nasilu drzalo
vola sa to pokrok, prekonavanie sameho sebaFilipito napísal:btw: vie mi niekto vysvelit preco do vsetkeho pcha google nos ? ked si to tak zoberiete maju super vyhladavac a prekladac, to je fakt vymakana vecicka. ale preco sa pustaju do takychto projektov ked to nema daleku buducnost? (vlastny OS a toto?)
google ponuka mnozstvo dobrych sluzieb, je len na tebe ktore budes vyuzivat
napr vo wave mas bota, ktory preklada on the fly, tak ako pises - pekny priklad toho ako ich sluzba moze pomahat jedna druhej
-
DeJF
Addict
ďakujem za pozvánku ..Stopa napísal:mam 3 volne pozvanky na wave, prve 3 SS s mailovou adresou ich dostanu
K téme : Vôbec nechapem že o čo tam vlastne ide,neviem sa tam orientovať vôbec , čo sa tam vlastne robí ?
btw ak chcete pozvanku tak pište mi do SS mail . Mám ich ešte sedem .
pozri si toto straaaaasne dlhe video: http://wave.google.com/help/wave/about.html#videoDeJF napísal:K téme : Vôbec nechapem že o čo tam vlastne ide,neviem sa tam orientovať vôbec , čo sa tam vlastne robí ?
-
DeJF
Addict
To sa mi vôbec nechce pozerať . Nemohol by mi to niekto zhrnúť do pár bodov ?:)sundevil napísal:pozri si toto straaaaasne dlhe video: http://wave.google.com/help/wave/about.html#video