win 7 a starsie aplikacie ci hry

Informácie o software, ankety...
archer89
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa archer89 »

zdravim vas vsetkych
chcem vediet ako to je a kompatibilitou win 7 a starsich aplikacii resp. viac sa mi jedna o hry. jeden priklad pre vas: mal som win 7 rc a nainstaloval som si AoE 3 a nechcelo mi ani spustit instalaciu (hlaska ze problem s kompatibilitou). nebude to nahodou tym ze to bola len rc verzia??
dik za odpovede
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Tu si zistis ci je dany software-hardware kompatibilny s Windows 7 32bit-64bit: http://www.microsoft.com/windows/compat ... fault.aspx
Napis len nazov programu a stlac enter.
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

no ja nemám žiadne problémy. bez problémov mi ide half-life,quake III arena,final fantasy VII.a software tiež bez problémov
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ja mám na win7 64bit problém s Nemetschek Allplan 2006. ani oficiálne nie je podporovaný, takže sa nedivím. riešim to cez XPmod, aj ked to nie je ono. ale aspoň čosi. inak všetko v pohode
archer89
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa archer89 »

dik za vsetky odpovede, ale esce jedna vec: nemusi mi procak podporovat virtualizaciu. cital som niekde ze ked win 7 nepodporuje nejaky soft tak sa vyuziva virtualizacia a to musi podporovat procak co je na tom pravda??
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Virtualizaciu musi podporovat len ak chces pouzivat Windows XP mode. Na to aby si mohol pouzivat windows XP mode potrebujes mat procesor s virtualizacnou technologiou a jednu z verzii Windows 7 Professional, Enterprise alebo Ultimate.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

nechem

Príspevok od používateľa 3PO »

nechem klamat. 7 win nepouzivam (stastny linuxak :) ) viem ze vo viste existovala vec nieco ako spustit v kompatibilnom rezime. co sa tyka win 7 neviem ci nieco take je ale naisto existuje "virtualizacia" xp pod win 7. tusim sa to vola XP mode. ale musi to podporovat procesor (vacsina (novsich) AMD to vie pre Intel len specificke typy. najdes na google ) a "virtualizacny" program sa musi stiahnut zo stranky microsoftu (ak sa nahodou nieco za posledny mesiac nezmenilo)
Napísať odpoveď