Energeticke napoje a cola
Energeticke napoje a cola
mali ste už tento napoj?? je silneši ako klasicka coca-cola?? ako chuti ako Red Bull bežny??
10.1-Zmenený názov temy kedže sa tu preberaju energy drinky!!
10.1-Zmenený názov temy kedže sa tu preberaju energy drinky!!
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ked bol PvD v BA a VIP to mali zdarma, tak som toho vychliapal cez 20 plechoviek...Prve celkom chutili, ale potom to bolo uz len pitie od smadu..Nejak mi to energiu nepridavalo a po viacerych plechovkach mi uz z toho bolo aj zle...
Ale ze by som si to len tak kupil, tak to nie..Klasicka cola je lepsia..
Ale ze by som si to len tak kupil, tak to nie..Klasicka cola je lepsia..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
GothaR: A neobsahuju nahodou vsetky energetaky ako je Red Bull, Semtex, V12, Up, Kick atd... maximalne povolene hodnoty, co sa tyka kofeinu, tak aj taurinu??? A podla tychto hodnot si myslim, ze vsetko bude na jedno kopyto co sa tyka ucinku, ako litrovy Kick ci V12 v cene cca. 1,20 eura, tak aj maly Red Bull v cene cca. 1,60 eura. Aspon to boli hodnoty, ktore som si vsimol, ked som si pozeral napoje v Tescu. A ked uz niekde idem a poviem si, ze by som takyto napoj potreboval, tak si kupim radsej litrovy, ktory ma vyjde asi tolko co v pripade niektorych napojov jedna mala plechovka. Ale pit Red Bull je zrejme moda, vdaka masivnej medialnej kampani.
Ja som porovnaval iba RB colu s normalnym RedBullom. Ked ide o RedBull vs. ostatne energetaky, tak sa rozhodujem skor podla chuti a tam tiez vyhrava RedBull (mozno placebo, ale proste mne chuti najviac). Obcas si dam aj Shock! alebo Semtex(tiez chutovo v pohode), ale to je skor na akciach. Mal som aj nejake tie lacnejsie a napriklad Hell chuti az prilis umelo, potom Emu (na plechovke bol pstros
) a ten bol strasne sladky, este par minut po vypiti sa mi dost lepila huba