Poradte multiplayer hru proti pc

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Peterrr
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Poradte multiplayer hru proti pc

Príspevok od používateľa Peterrr »

Zdar
uz dlhsi cas som nic nehral momentalne mame doma mini siet spravenu zhanam nejaku hru co by šla cez LAN alebo aj cez net bezplatne a to v štyle takom, že trebars dvaja až traja by sme šli normal kampaň spoločne.
Jedina hra ktora cca tak trocha funguje je Dungeon Siege aj to nie celkom ako som si predstavoval, človek tam musí prejsť určitú časť inak to nieje možné kdekolvek savnut.
Ak niekto poznate nejakú takúto hru bol by som moc rád. Kludne môže byť RPG, RTS, FPS najlepšie hry do roku 2003 jeden pc nieje už najnovši.

Dik
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

borderlands, watchmen
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Borderlands FTW!
Nitran95
Expert
Expert

Re: Poradte multiplayer hru proti pc

Príspevok od používateľa Nitran95 »

Peterrr napísal:Zdar
uz dlhsi cas som nic nehral momentalne mame doma mini siet spravenu zhanam nejaku hru co by šla cez LAN alebo aj cez net bezplatne a to v štyle takom, že trebars dvaja až traja by sme šli normal kampaň spoločne.
Jedina hra ktora cca tak trocha funguje je Dungeon Siege aj to nie celkom ako som si predstavoval, človek tam musí prejsť určitú časť inak to nieje možné kdekolvek savnut.
Ak niekto poznate nejakú takúto hru bol by som moc rád. Kludne môže byť RPG, RTS, FPS najlepšie hry do roku 2003 jeden pc nieje už najnovši.

Dik
Diablo II ... super hra aj ked hras sam... a ked hrate viaceri je to este lepsie ...odporucam vyskusat... :wink:
World of Warcraft...
Napísať odpoveď