DAKUJEM!
Odstránenie HARDWARU
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Odstránenie HARDWARU
Ludia mám nasledovný problém
.... do notebooku som vložil externú zvukovú kartu....no v tom mi akurát vypol notebook...a systém mi ju zle nainštaloval, čiže ked ju teraz znovú dám do zariadenia, tak mi nič nenapíše, a ani to že mi ju našlo...dá sa to niekde odstrániť a znovu systémovo nainstalovať? používam WIN7! a ked som stiahol nejaký aktuálny driver, tak mi ho nenainštalovalo, lebo mi ju nenašlo.... čo mám robiť?
DAKUJEM!
DAKUJEM!
Win 7 nepoužívam , ale na XP je to v Ovladacie panely --> System --> Hardware --> Spravca zariadeni --> no a tam kde vidíš žltú farbu , tak to máš zle nainštalované. Pravou myšou na to klepneš a dáš Odinštalovať .
Reštart PC a už by ti malo po nabehnutí Windows znova ponúknuť inštaláciu ovládačov.
Ale na Win 7 to môže byť riešené ináč , nemám s tým skúsenosti.
Reštart PC a už by ti malo po nabehnutí Windows znova ponúknuť inštaláciu ovládačov.
Ale na Win 7 to môže byť riešené ináč , nemám s tým skúsenosti.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
nazaciatok je najidealnejsie si zistit napr cez everest co to presne je a podla toho zistit ci ten hardware vlastne system detekuje, ak nie tak bude problem treba hladat niekde inde...dalej je celkom ucinne prestavit defaultne vyhladavanie driverov len na lokalnych diskoch a prestavit vyhladavanie aj na Windows Update