Sekaju hry, ktore by mali ist bez problemu
Sekaju hry, ktore by mali ist bez problemu
Zdravim. Mam taky problem, ze pri hrach ako su CoD 5 alebo Assassins Creed mi sekaju aj na najmensej grafike aj na najvacsej. Dokonca CoD 5 mi seka takym sposobom, ze najprv sa hra spomali a potom sa to dobieha a hra je velmi rychla.. Podla recenzii by mi na mojej grafike malo ist Assassins creed na plnej grafike plinule a ono mi seka aj na najslabsej. Robilo mi to aj predtym na Win XP a aj teraz na WIN 7.. Ovladace mam vsetky najnovsie. Netusim kde moze byt chyba.
Moj PC
Pentium D 2.80
2GB RAM
ATI Radeon HD 4850 512mb
Windows 7 Ultimate
Za pomoc vopred dakujem.
Moj PC
Pentium D 2.80
2GB RAM
ATI Radeon HD 4850 512mb
Windows 7 Ultimate
Za pomoc vopred dakujem.
ASUS P5GC-VMparadajka napísal:v procesore je chyba napis este aku mas dosku
-
peterkozel
Medium Professional
Re: Sekaju hry, ktore by mali ist bez problemu
skus nove ovladace,inak ak mas pentium d tak ja som mal d930 a bolo to ine peklo,strasne sa hrial a tiez mi sekalo hry tak som vymenil chladic a pomohlousbecko napísal:Zdravim. Mam taky problem, ze pri hrach ako su CoD 5 alebo Assassins Creed mi sekaju aj na najmensej grafike aj na najvacsej. Dokonca CoD 5 mi seka takym sposobom, ze najprv sa hra spomali a potom sa to dobieha a hra je velmi rychla.. Podla recenzii by mi na mojej grafike malo ist Assassins creed na plnej grafike plinule a ono mi seka aj na najslabsej. Robilo mi to aj predtym na Win XP a aj teraz na WIN 7.. Ovladace mam vsetky najnovsie. Netusim kde moze byt chyba.
Moj PC
Pentium D 2.80
2GB RAM
ATI Radeon HD 4850 512mb
Windows 7 Ultimate
Za pomoc vopred dakujem.
To asi mozem zobrat rovno nejaky novy procak.. Nieco lepsie odtoho mojeho zozeniem za par supek..peterkozel napísal:skus nove ovladace,inak ak mas pentium d tak ja som mal d930 a bolo to ine peklo,strasne sa hrial a tiez mi sekalo hry tak som vymenil chladic a pomohlo
Zdravim. Mam taky problem, ze pri hrach ako su fifa10,fifa11 alebo need for speed hot pursuit 2010 mi sekaju aj na najmensej grafike aj na najvacsej.Podla recenzii by mi na mojej grafike mala ist fifa11 na plnej grafike plinule a ono mi seka aj na najslabsej. Ovladace mam vsetky najnovsie. Netusim kde moze byt chyba.
moj PC
grafika:nVidia GeForce 310M 1GB
RAM:6 GB
processor:intel core i3 380, 2,53GH
pevny disk:640GB
moj PC
grafika:nVidia GeForce 310M 1GB
RAM:6 GB
processor:intel core i3 380, 2,53GH
pevny disk:640GB
ta grafika nie je na hry
Chyba je jednoznačne v procáku. Teda chyba to nie je, ale pre tú grafiku je až príliž slabý.usbecko napísal:Zdravim. Mam taky problem, ze pri hrach ako su CoD 5 alebo Assassins Creed mi sekaju aj na najmensej grafike aj na najvacsej. Dokonca CoD 5 mi seka takym sposobom, ze najprv sa hra spomali a potom sa to dobieha a hra je velmi rychla.. Podla recenzii by mi na mojej grafike malo ist Assassins creed na plnej grafike plinule a ono mi seka aj na najslabsej. Robilo mi to aj predtym na Win XP a aj teraz na WIN 7.. Ovladace mam vsetky najnovsie. Netusim kde moze byt chyba.
Moj PC
Pentium D 2.80
2GB RAM
ATI Radeon HD 4850 512mb
Windows 7 Ultimate
Za pomoc vopred dakujem.
dobre ale ked som kupil notebook nainstaloval som tam hry napri.fifa 11 call of duty 6 tak mi to nesekalo islo mi to na najvyšie paremetre tak mi tady nehovor že ta grafika neni na hry......
-
vladenko007
VIP
danko137 Sapo odpovedal usbečkovi nie tebe. 
a danko137 odpovedal beardiemu 
EDIT: mal citovať, ale čo už
EDIT: mal citovať, ale čo už
-
vikko78
Medium Professional