tak stych piv co su v hlasovani by som si dal asi jedine kozel. inak STAROBRNO a v jednej takej malej krcmicke v KE capovali ZUBR. poviem vam to bolo pivo...
este by som podotkol ze mozte mat aj nejlepsie pivo na svete ked nema spravnu teplotu... inak je to humus...
joppp napísal:
Moc sa to podla obrazku na pivo nepodoba (ma inu farbu) ale vyzera to velmi chutne
no ono je to tym, ze tam je zatial len pena. Treba spravit toto
VELVET RullezzzZZZ
ale take pivko si dat tak raz za mesiac po vyplate, u nas stoji pajdika a to je mimo mojej cenovej kategorie
Mal som stastie, ked som chodil na strednu do nie velkeho mesta, ze ho v jednom podniku capovali. Obcas hodili akciu 4 za cenu 3 (vtedy stal tusim 37 Sk 0,4 l) - vtedy nam bolo hej
Cez vikend som ochutnal HEINEKEN. Tak zatial som nic lepsie nepil. Neviem ci aj budem pit pivo nadalej, oproti heinekenu su vsetky piva na ... ehm... na nic. Ja som za to vysolil 45sk a myslim ze tam ani nebolo pol litra . Ale za tu chut som tie kešule nelutoval
joppp napísal:Cez vikend som ochutnal HEINEKEN. Tak zatial som nic lepsie nepil. Neviem ci aj budem pit pivo nadalej, oproti heinekenu su vsetky piva na ... ehm... na nic. Ja som za to vysolil 45sk a myslim ze tam ani nebolo pol litra . Ale za tu chut som tie kešule nelutoval
Aj ja mam rad Heineken. Niekto hovori, ze je to najhorsie pivo, alebo nebodaj, ze to pivo ani nieje....... Ale ako sa hovori, sto ludi, sto chuti.