HESLO K RAR SUBORU
HESLO K RAR SUBORU
Prosim vas potrebujem zistit heslo k rar suboru ten rar ma 5 casti ani jeden sa neda rozbalit bez hesla potreboval by som nejaky program ktori to dokaze a mensi navod knemu prosim vas je to dost surne dopredu vam dakujem
(to heslo bude asi nejake meno alebo cislo nic tazke by to nemalo byt pre program)
iba doplnim - existuju jednoduche algoritmy ktore dokazu zistit heslo, len sa bohuzial maju taku casovu narocnost, ze je mozne, ze za 100rokov by si to este nemal.....
napis co si stahoval mozno ti pomozeme najst heslo
Audiotrack: vravim ze sa neda? ja vravim ze to moze trvat aj stovky rokov, ak je heslo bezpecne a dlhe.
Audiotrack: vravim ze sa neda? ja vravim ze to moze trvat aj stovky rokov, ak je heslo bezpecne a dlhe.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
heslo sa dá zistiť aj do niekoľkých minút, v prípade že máš aspoň jeden súbor (z toho zaheslované raru) aj nezpakovaný:-) napísal:iba doplnim - existuju jednoduche algoritmy ktore dokazu zistit heslo, len sa bohuzial maju taku casovu narocnost, ze je mozne, ze za 100rokov by si to este nemal.....
Mozno prave tu tkvie nadej: http://www.extrahardware.cz/geforce-gtx ... shrnuti-ii Mna osobne to velmi zaujalo, snad to bude taky prinos, ako som to pochopil:-) napísal:iba doplnim - existuju jednoduche algoritmy ktore dokazu zistit heslo, len sa bohuzial maju taku casovu narocnost, ze je mozne, ze za 100rokov by si to este nemal.....
-
slipiknotko24
Medium Expert
ja by som potreboval zistit heslo na rozpravku Ramayana - Legenda o Princovi Rámovi... stiahol som 10 rar súborov (9x100 MB, 1x17 MB)
ramayana_-_legenda_o_princovi_ramovi.part01.rar
... nasiel som na nete, ze by tam teoreticky malo pasovat heslo "Frankie", ale nepasuje ... :-/ vedeli by ste mi pomoct??
linky boli na rapidshare
ramayana_-_legenda_o_princovi_ramovi.part01.rar
... nasiel som na nete, ze by tam teoreticky malo pasovat heslo "Frankie", ale nepasuje ... :-/ vedeli by ste mi pomoct??
linky boli na rapidshare
-
aughostino
Medium Professional
-
slipiknotko24
Medium Expert
Neviem preco pises v mnoznom cisle na to co si napisal som uz prisiel davno ja s tym problem nemam....hrban napísal:mg lebo musíš pri kopírovaní zobrať aj medzerník že
váš problém je ten že si nepozriete čo kopírujete a väčšinou na začiatku alebo na konci passwordu zoberiete aj medzerník