I/P: DELL XPS M1330

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

I/P: DELL XPS M1330

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

mam tu k dispozicii na predaj tento 13" notebook, bol pouzivany na prezentaciu vyrobkov, momentalne je bez vyuzitia...

Intel Core 2 Duo T7250 (2,0 GHz, 4 MB L2)
3096 DDR2-667
250gb (ST9250420AS , SATA II, 7200 rpm, 8 MB cache)
DVD SuperMulti DL (MATSHITA DVD+/-RW UJ-857G - SLOT-IN)
13,3" TFT LED BACKLIGHT LCD
WXGA (1280 x 800)
Geforce 8400 GS (128 MB)
10/100/1000, Wi-Fi a/b/g
Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio
Touchpad
Windows Vista Ultimate
Li-Ion 56Wh
Fingerprint reader
2x audio IN/OUT, 1x SD, 1x MMC, 1x MS/PRO, 2xUSB, 1x Express Card/54, 1x FireWire, 1x HDMI
318 x 238 x 23-34 mm
1,85kg
farba: cierna

bateria vydrzi cez tri hodiny, notebook je v perfektnom stave, je lahucky, tenky a bolo ich velmi malo, ako jeden z mala ma LED podsietenie, novy ma vysiel na 1100e...

ako prislusenstvo prikladam original neoprenovy obal...

kupovany vo februari...

recenzia: http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... -xps-m1330

video: http://www1.euro.dell.com/uk/en/home/ub ... dhs1&s=dhs

cenu navrhnite :)

// pri vaznom zaujme a zaujimavej cenovej ponuke je mozne osobne stretnutie na moje naklady a plnohodnotna prezentacia vyrobku... vsetko v rozumnom okoli (+/- 100km) Povazskej Bystrice v pracovnych dnoch, pripadne v okoli Bratislavy pocas dni pracovneho pokoja...
Prílohy
dell-xps-m1330.jpg
Xps M1330.jpg
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

taký drahý notebook ti tu nikto nekúpi za takú cenu, ako by si si predstavoval, toto je Bazár
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ano, samozrejme, ja s tym pocitam, preto ziadnu mnou predstavovanu sumu neuvadzam, cenu som nechal stanovit priamo Vas, staci navrhnut tu vasu, a ak sa mi bude pozdavat, urcite sa bude dat dohodnut :)

//btw, ty si co predstavujes pod pojmom "bazar" ? :)
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

pojem bazár chápem predaj používaných vecí, pre ľudí, ktorí si nemôžu dovoliť drahé veci
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Martinspeed napísal:pojem bazár chápem predaj používaných vecí, pre ľudí, ktorí si nemôžu dovoliť drahé veci
Aha tak us vies kde je problem asi pojem bazar znamena predaj pouzivanych ale aj novych veci za cenu taku aka prislucha k danemu tovaru.
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

Ako nechajte bazar bazarom a ked som sa pozrel na ine bazare a viem co som platil pred par mesiacmi za taky isty

tak podla mna predajna cena je 550 az 650€ na tomto fore
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

martinspeed , <j3RrY> : podla wikipedie je bazar, citujem, "predajňa s chybným alebo použitým alebo druhotriednym tovarom", pricom v tomto pripade ide o obchod s pouzitym tovarom... to, aka ma byt realna hodnota produktu vo vztahu k dalsiemu potencionalnemu majitelovi nie je blizsie specifikovane...

bond: keby som ho chcel predat za cenu, ktoru najdeme popri tomto notebooku napr. na stranke bazos.sk (tzn. 700-800e), tak by som ho predaval tam... avsak, ak by mi ako vazny zaujemca ponukol tebou vyssiespomenutu sumu, bola by pre mna osobne velmi zaujimava :)
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

je dolezite spomenut, ze kazdy DELL ma 2 roky NBD zaruku. Zavolate na hotline a na druhy pracovny den nabehne ujo s vercajgom. Aj preto ma DELL take vysoke ceny.. Vela ludi zabuda ze aj za sluzby sa plati...

//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 14:37 )
RATZINGER666 napísal:martinspeed , <j3RrY> : podla wikipedie je bazar, citujem, "predajňa s chybným alebo použitým alebo druhotriednym tovarom", pricom v tomto pripade ide o obchod s pouzitym tovarom... to, aka ma byt realna hodnota produktu vo vztahu k dalsiemu potencionalnemu majitelovi nie je blizsie specifikovane...

bond: keby som ho chcel predat za cenu, ktoru najdeme popri tomto notebooku napr. na stranke bazos.sk (tzn. 700-800e), tak by som ho predaval tam... avsak, ak by mi ako vazny zaujemca ponukol tebou vyssiespomenutu sumu, bola by pre mna osobne velmi zaujimava :)
wikipedia je stale zdroj na baze jedna babka povedala, viackrat som tam narazil na nepresnosti. robia ju ludia a prispievaju svojimi znalostami, nikde nie je napisane, ze ten, co clanok pisal, sa nemoze mylit. definicia ani v tomto pripade nie je celkom presna.
denial
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa denial »

> je dolezite spomenut, ze kazdy DELL ma 2 roky NBD zaruku. Zavolate na hotline a na druhy pracovny den nabehne ujo s vercajgom. Aj preto ma DELL take vysoke ceny.. Vela ludi zabuda ze aj za sluzby sa plati...

Tak neviem odkial toto mas, ale existuju aj delly, ktore maju iba 1 rok obycajnej collect&return zaruky a na druhej strane NBD moze byt aj 3 alebo 4 roky, podla toho, co k danemu modelu ponukaju a co si kto objednal.

Kedze v prvom prispevku sa absolutne ziadna zaruka ani len naznakom nespomina, evokuje to dojem, ako by bol tento notebook bez nej ... predavajuci by mohol doplnit info, pretoze ak k tomu naozaj ma NBD zaruku, je to plus.
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

dam 350€
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

wayne napísal: wikipedia je stale zdroj na baze jedna babka povedala, viackrat som tam narazil na nepresnosti. robia ju ludia a prispievaju svojimi znalostami, nikde nie je napisane, ze ten, co clanok pisal, sa nemoze mylit. definicia ani v tomto pripade nie je celkom presna.
wikipediu ako zdroj uvadzam ako priklad, narazal som na relevanciu prispevku, ale ak mi najdete definiciu, ktoru bude tento prispevok porusovat, kludne ho vymazem :P

denial: zaruku v povodnom prispevku neuvadzam z jedneho dovodu, ze jednoducho ziadna oficialna nie je, ale k vasej spokojnosti sa mozem zarucit ja formou dohody, resp. sa mozeme dohodnut na nejakej skusobnej dobe... nie je to jediny dell, ktory vlastnime, a doteraz sme so ziadnym nemali ani najmensi problem... este by som doplnil, ze zaruka, ktoru opisujete, sa da ziskat financnym doplatkom, a je to sluzba, ktora s nadobudacou cenou notebooku nema cokolvek spolocne...

blekota: je mi luto, vasa ponuka nezodpoveda nasim predstavam...
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

kedze k tomu neni zarucak ani ziaden iny doklad tak dell to len tak zadara neopravi urcite to viem takze preto taka je moja ponuka...
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

takže je bez akejkoľvek záruky?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

blekota: nehnevajte sa na mna, ale ani skutocnost, ze notebook nema oficialnu zaruku, neospravedlnuje vysku vasej ponuky...

zachariasko: plati to, co som pisal vyssie, je na 95% bez oficialnej zaruky, ak by niektory uzivatel javil zaujem, mozem tento fakt preverit este u kolegu... ospravedlnujem sa, ale naozaj nemam prehlad o tom, co vsetko este ma a co nema zaruku... avsak ako nahradu oficialnej zaruky som Vam navrhol alternativnu moznost rucenia... mali by ste zaujem o takuto altenativu?
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

Blekota napísal:kedze k tomu neni zarucak ani ziaden iny doklad tak dell to len tak zadara neopravi urcite to viem takze preto taka je moja ponuka...
opravi. dell si vedie zaznamy podla device id na nalepke naspodku notebooku :) toto je vsak otazka skor pre tech-support dellu a nie priestor pre spekulacie :) jedna babka povedala nic neriesi
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pokial bude zaujem, je mozne zistit i tuto skutocnost...

//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2009, 3:01 )
ponuka je az do odvolania aktualna...
Zamknuté