Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Marecek777
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

mBank

Príspevok od používateľa Marecek777 »

Ďakujem za odpovede, este mi niekto odpovie na bod 1-2 a budem spokojny :D
Petto
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Petto »

1. Prihlasit sa do IB a zmenit limit?

Hoj, silno uvazujem o zriadeni mKonta.. Mam uz len jednu otazku ktoru som sa nedocital na webe co sa tyka InternetBankingu. Ako to funguje? Zaujima ma ta autorizacia cez sms, docital som sa ze je platena.. oplati sa? alebo je povinna? Nestaci len e-mail notifikacia? (ta je zevraj zadara)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Platena je nie sms autorizacia, ale sms notifikacia - to je ta sms co ti pride, ked nieco zaplatis kartou s info o transakcii, Tatra banka to ma napr.
Autorizacia je bezplatna a sluzi na zabezpecenie prevodov zadavanych online.
Emailom chodia zase bezplatne vypisy z uctu
Petto
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Petto »

jj trocha som si to pomylil :D ok dik
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Ahojte chcel by som si uzatvoriť mkonto a následne mVklad s 3 % úrokom. Problém je v tom, že doma mi rodičia a brat hovoria, že je to neseriózna banka a nie sú 100% garantovaný štátom. Brat mi povedal, že ten úrok (3%) nestojí za ten risk. Čo mám podľa vás urobiť. Mám vyčkávať alebo dať tam prachy?
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

slovenska legislativa umoznuje krytie maximalne 90%, mbank prispieva do polskeho fondu ochrany vkladov ktory kryje 100%, tak ktora banka je viac chranena?

http://www.mbank.sk/sprievodca/bezpecnost/#tabs=4
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vie niekto vysvetlit rozdiel medzi uctami eMax a eMax-plus? Okrem urokovej sadzby samozrejme je to len v tom, ze s tymi peniazmi mozem pri pluse pohnut raz za mesiac? :(
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

viac rozdielov by tam nemalo byt. A z e-max plus mozes aj viac ako raz za mesiac, ale uz su tam penale.

Ma stve, ze mBank vsetko usilie tlaci do tychto hluposti, ako su e-max plus a mvklad...chvalia sa tym, ako keby to bolo nieco super vynimocne...som zvedavy, kedy konecne spojazdnia prevod do zahranicia. Bez toho je to stale neplnohodnotny ucet a treba mat popri nom aj v inej banke
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

poradte mi chcem si vlozit na ucet peniaze cez postovy poukaz len mam taku otazku ako adresata uvediem svoje meno a a ako odosielatela mam dat tiez svoje? :lol: co tam mam napisat zoberu mi to takto vobec?
mi-chau
Darca
Darca

Ano ja to tak robim.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa Jungle »

Trošku oživíme tému...

1. Neviete, či sa dá s účtom v mBank (resp. kartou "VISA Business Electron", ktorú ponúkajú) platiť cez internet? Tzn. PayPal, DealExtreme, letecké spoločnosti, atď... Súkromný účet mám vo VÚB a tam mi moju Visu Electron ešte nikde neodmietlo...

2. Medzibankový prevod trvá tiež tak idiotsky dlho (1-2 dni), ako pri iných bankách (VÚB, Tatra Banka)?

Potrebujem si totiž založiť účet na podnikanie (to neznamená, že balíček služieb musí byť podnikateľský, ide iba spôsob využívania), kde:
- 70% pohybov budú prijaté peniaze z rôznych bánk
- 20% odoslané peniaze cez IB do iných bánk
- 10% peniaze odoslané do zahraničia (Poľsko - platí sa poplatok za prevod do zahrani, keďže nemajú Euro).
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

1/ Od mBank mam VISA Classic, s tou problem nie je, ale tie nove Electron by uz tiez nikde robit problemy nemali. Ja mam teraz jednu novu Electron od CSOB a platim na nete vsetko bez problemov.

2/ Prevod je pri mBank dost rychly, z CSOB zvyknu prist peniaze este v ten isty den, nevyhoda je mozno system zuctovania - platby odchadzaju a prichadzaju jeden krat za den. Odchadzaju o 8:00 a prichadzaju myslim o 10:00. Aspon, pred par mesiacmi to tak bolo, teraz uz ten ucet aktivne nevyuzivam.

Velky zadrhel sa tyka platieb do zahranicia - z mBank totiz neodosles nikde inde okrem Slovenska a to ani v ramci samotnej mBank. A to uz slubovali viackrat, ze v roku 2009 to spojazdnia. A prichadzajuce platby zo zahranicia jedine cez nejaky eTarget, ci ako sa to vola, ziadna SEPA...cize v tejto oblasti je mBank nepouzitelna banka a to je jeden z dovodov, preco ich sluzby momentalne nevyuzivam...
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Preto treba na posielanie penazi do zahranicia vyuzivat PayPal. VISA karta od MBANK ide jednoducho regnut na PayPap, tak isto funguje aj platba cez kartu na internete.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Holubar napísal:Velky zadrhel sa tyka platieb do zahranicia - z mBank totiz neodosles nikde inde okrem Slovenska a to ani v ramci samotnej mBank. A to uz slubovali viackrat, ze v roku 2009 to spojazdnia. A prichadzajuce platby zo zahranicia jedine cez nejaky eTarget, ci ako sa to vola, ziadna SEPA...cize v tejto oblasti je mBank nepouzitelna banka a to je jeden z dovodov, preco ich sluzby momentalne nevyuzivam...
Nj, takže pre mňa tým pádom mBank padá... Dík za info, idem sa obzerať po nejakých iných bankách :smt059
mi-chau
Darca
Darca

MakeFake napísal:Preto treba na posielanie penazi do zahranicia vyuzivat PayPal. VISA karta od MBANK ide jednoducho regnut na PayPap, tak isto funguje aj platba cez kartu na internete.
Mas ten paypal odskusany? niekde som cital ze nedje, tak som ani neskusal.. ale ak to ide tak si ma potesil.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Paypal mam aktivovany aj ja. Ide bez problemov, ale to nie je plnohodnotny sposob pre zahranicne prevody. Nie kazdy akceptuje paypal. Teraz som cital na mfore, ze zaciatkom roka 2010 planuju rozbehat ucty pre sro-cky a spolu s tym aj SEPA prevody...ale to pisali aj pred rokom a nespravili nic
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

na zahranicne prevody bez poplatku vyuzivam transfers.com, resp. byvaly paypay.com, zatial s tym nemam problem.
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Chcem sa opytať, musim mať 18, aby som si mohol zalozit kreditku v mBANK alebo sa staci preukazat obcianskym preukazom?
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Vsade musis mat 18, a kreditku ti asi nedaju, mozno debetnu kartu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

takze teraz si chcem zalozit m-konto v mbanku, je pravda ze ho budem mat zadarmo? zadarmo 3x vyber za mesiac a dostanem zadarmo platobnu kartu visa a nasledne si aktivovat pay pal?
Napísať odpoveď