JA-hanblivý..........Baba- krásna.............ako oslovit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mklose11
Amateur
Amateur

JA-hanblivý..........Baba- krásna.............ako oslovit?

Príspevok od používateľa mklose11 »

no caute chalani.........mam 15, a v piatok sa mi stala uzasna vec........prisiel som na zastavku a tam sedela ONA-divca ktore sa mi davno paci......sadol som si vedla nej na lavičku otvoril som ŠPORT a čítal.......ako som vedla nej sedil cítil som myslím aj z jej strany neuveritelne iskrenie.....vsimol som si za sa na mna aj úkosom pozerala........raz zachytila moj pohlad a odprisahal by som ,ze sa usmiala.....takto sme bez slova sedeli cca 30 minut prisiel autobus........nastupila sadla si a ja som bol odhodlany sadnut si vedla nej...isiel som a zrazu ma nejaka neviditelna energia posadila na sedadlo pred jej....... myslim ze som sa jej aj ja pacil..bola velmi nervozna a casto tak nenapadne na mna kukla:D chalani ako ju mam nabuduce oslovit???????????????????????........neviem meno , vek , skolu nic......iba dedinu kde byva......je to dolezite.......
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Citil si iskrenie pocas celeho 30minutoveho ciania sportu? Kamarat, ty si musel byt taky stremovany ked si sa neprihovoril, ze sa urcite neusmievala, ale smiala na tom ako sa ti triasli noviny v rukach.

Nabuduce skus aspon vyzmolit nieco o pocasi. Ale ak si hamblivy tak cesty niet. Musis sa prekonat. Mysli na jedno, hamblivi si nevrznu.. :wink:
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

mal som ten isty problem ale ona bola z vedlajsej triedy ale ked ju stretnes nabuduce tak ju minimalne mozes pozdravit odporucam ahoj ked sa neodvazis ani na to niet ti pomoci
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Pockaj jak vymozlit nieco o pocasi :D ... Pociasie je super tema na otvorenie rozhovoru ... To je dneska ale hnusne! (s tym suhlasia vsetci) a potom sa predstav alebo sa jej nieco spytaj alebo hocico, ale s pocasim sa zacina celkom dobre akykolvek rozhovor :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pocasie je asi najnemoznejsi icebreaker ... ale lepsi ako ziadny :-D :-D ... hocico, co ta prave na nej, v jej okoli alebo na konretnej situacii zaujalo si mohol pouzit ako zamienku nato aby si ju oslovil ... trebars sa jej spytat kde kupila tak hezke sponky, ze by si si tiez take rad doprial .. hocico .. len nie pocasie :-P ...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

heh tak ja som pocul ze pocasie je najcastejsia tema pri zacati konverzacie vo vytahu :D to len tak btw..... playerSC: hlavne sa jej prihovor cim skôr hned ako bude na to prilezitost bo sa na teba vykasle. Natrenuj si to doma, daj si pred tym par poldeci na posilnenie, to mas jedno hlavne nesed vedla nej na lavicke pol hodinu ako tvrde Y
mklose11
Amateur
Amateur

tak ja som bol sokovany ze som ju tam videl sediet samu .......jednoducho vsetko co mi napadlo sa mi zdalo trapne :D a nemohol som sa jej ani opytat kolko je hoin lebo som sa stale hral s hodinkami a na mobil ktory som mal vo vacku mi prisla SMS.......takze to by som neuhral.........ale uz nebudem nosit hodinky a na mobile si nenastavim cas :wink:
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

PAIN napísal:heh tak ja som pocul ze pocasie je najcastejsia tema pri zacati konverzacie vo vytahu :D to len tak btw..... playerSC: hlavne sa jej prihovor cim skôr hned ako bude na to prilezitost bo sa na teba vykasle. Natrenuj si to doma, daj si pred tym par poldeci na posilnenie, to mas jedno hlavne nesed vedla nej na lavicke pol hodinu ako tvrde Y
teraz nehapem ja som tuto temu nezalozil :D
mklose11
Amateur
Amateur

chalani , len aby sme sa rozumeli potom som noviny odložil :D a inak nemam problemy s hanblivostou /pred babami sa predvadzat viem :D ,moderujem skolske akcie........../ale toto je daco ine........uz predtym som oslovil babu , ale nikdy to nebola taka , ze by som o nej uplne nic nevedel...........mozno to je aj z toho ze ma ta druha odmietla...........sice nie hned, 2 dni rozmyslala a potom sms ze NIE
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

"ahoj, vies kolko vazi ladovy medved?"
"nie, preco?"
"dost na prelomenie ladov :) volam sa XXX :)"

ja neviem, ale co je na tom tazke prihovorit sa babe?... nabuduce ked sa ta situacia nahodou bude opakovat a ona sa na teba usmeje tak nevahaj
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

2maki: .. tak to je super :D ...

2zakladatel: .. pises tu ake je trapne zacat niecim, skor je trapne ze ste tam len dvaja a je ticho :P .. sak ako uz bolo povedane zacat sa da vsetkym. Pozri sa okolo seba a niecoho sa ,,chyt,, :P ... nemas co stratit ked nic nemas
mklose11
Amateur
Amateur

ok.......................ked ju stretnem tak hadam uz zo seba nieco "vyplujem" :D drzte palce........inak to s tym ladovym medvedom je super......ale to asi nepouzijem :P
lucas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lucas »

Tvrdis, ze si citil z jej strany iskrenie.

Skus pouzit nieco na tento styl:

Ty: "Ahoj, robim momentalne velmi dolezity prieskum, potrebujem aby si sa usmiala..."
Ona (nechape): :oops:
Ty: "Hmm zaujimave... /Tvaris sa, ze si nieco cmaras na papier, alebo tie noviny co si drzal/"
Ty: "Mas este jeden pokus... :)"
Ona: ak sa chyti, tak sa zacne este viac usmievat.

Potom zacnes konverzaciu pricom si u nej vyvolal zvedavost ("co si to tam asi moze o mne pisat...")

Dolezite je pritom, aby si za nou prisiel ihned ako ju uvidis, lebo inak sa ti zacne stupnovat strach z oslovenia (tzv. approach anxiety).
Cim dlhsie budes vyckavat, tym viac sa strach bude stupnovat (je to fyziologicky proces v tele, ktory neovplyvnis) a ak by si sa pripadne potom aj rozhybal k tomu ist za nou, tak budes posobit neprirodzene - trasenie hlasu, klepanie atd :) Okrem toho na nu budes pocas vyckavania na "spravny moment" (ktory neexistuje) X minut zizat a to jej nemusi byt prijemne.
Cim skor pojdes, tym viac to bude posobit prirodzene a spontanne.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

tiez som mal problem. chod na nejaku zurku, hrkni do seba 5vodiek a pojde to samo... potom to skus triezvy.. pojde to, neboj sa... lebo ak to neskusis a ona si najde ineho, budes si buchat hlavu do steny..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na začiatok skús "Ahoj".
Potom to už pôjde samo. :)
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Chlape radím ti, odváž sa, ako ti radia ludia nadomnou. Ja som v devine na základke spravil tú istú chybu a vyčítam si to doteraz, ked končím strednú...
qwerty-xyz

Re: JA-hanblivý..........Baba- krásna.............ako oslovi

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mklose11 napísal:no caute chalani.........mam 15, a v piatok sa mi stala uzasna vec........prisiel som na zastavku a tam sedela ONA-divca ktore sa mi davno paci......sadol som si vedla nej na lavičku otvoril som ŠPORT a čítal.......ako som vedla nej sedil cítil som myslím aj z jej strany neuveritelne iskrenie.....vsimol som si za sa na mna aj úkosom pozerala........raz zachytila moj pohlad a odprisahal by som ,ze sa usmiala.....takto sme bez slova sedeli cca 30 minut prisiel autobus........nastupila sadla si a ja som bol odhodlany sadnut si vedla nej...isiel som a zrazu ma nejaka neviditelna energia posadila na sedadlo pred jej....... myslim ze som sa jej aj ja pacil..bola velmi nervozna a casto tak nenapadne na mna kukla:D chalani ako ju mam nabuduce oslovit???????????????????????........neviem meno , vek , skolu nic......iba dedinu kde byva......je to dolezite.......
nevies olovit? kup si knihu ako zbalit zenu, kniha je cervena otvoris ju nastudujes, najdes si zamienku, budes vtipne drzy a oslovis ju . . . :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty-xyz napísal:nevies olovit? kup si knihu ako zbalit zenu, kniha je cervena otvoris ju nastudujes, najdes si zamienku, budes vtipne drzy a oslovis ju . . . :D
To sú rady, kúp si knihu o balení. :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

qwerty si aj svate pismo precital a stejne mu to nejak nejde :-D :-D ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

qwerty-xyz napísal:nevies olovit? kup si knihu ako zbalit zenu, kniha je cervena otvoris ju nastudujes, najdes si zamienku, budes vtipne drzy a oslovis ju . . . :D
ty to asi dobre poznas co
Napísať odpoveď