Samsung LE32B450

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Apuť
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Samsung LE32B450

Príspevok od používateľa Apuť »

Ahojte chchem si kupit tento TV.Ale neviem ci je dobry.Poradite?A chcem na nom pustat DVD Filmy vzdialenost cca 3m aka bude kvalita?mate skusenosti?dakujem
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

tomuto TV sa venovali aj v tejto teme http://www.hojko.com/kupa-lcd-tv-cez-in ... 30886.html
Ja som domov kupoval LE32B551, su to v podstate podobne televizory a je podla mna velmi vhodny, farby krasne, samotny televizor je dobre spraveny, odporucam
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

masterdead napísal:tomuto TV sa venovali aj v tejto teme http://www.hojko.com/kupa-lcd-tv-cez-in ... 30886.html
Ja som domov kupoval LE32B551, su to v podstate podobne televizory a je podla mna velmi vhodny, farby krasne, samotny televizor je dobre spraveny, odporucam
No, treba vsak zobrat do uvahy, ze ty mas FULL HD a on chce HD READY.

Tuto telku ber, rozlisenie uplne dostacujuce, rada obrazovky a obrazova kvalita vyborna (zalezi, aky mas doma signal) a moj oblubeny DNIe+ procesor :) Takze ak mas moznost kupy, tak tam nieje co riesit.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Pozri pár tém po touto...... Je to tu akurát riešené......
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ja som ho kupoval pre rodicov. Skusil som na nom pustit HD film, 720p, vyzeralo to velmi dobre. Je to dost do pohody televizor. Osobne by mi chybal asi USB vstup, ktory maju tie vyssie rady, ten sa mi celkom paci
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

njn.. ale na plnohodnotné využitie USB by trebalo ísť už do 6kovej rady, ktorá podporuje aj divx a niektoré HD video.. 5ková rada má USB iba na obrázky a hudbu..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

No veru. Ale aj tie obrazky dost potesia. Ovela lahsie sa tak pozeraju rodinne foto v obyvacke. Na 4kovy treba pripajat komp, alebo nejaky iny vstup.
Ale v podstate to cele vyriesi aj jeden divx player s usb vstupom a sirokou podporou formatov
Napísať odpoveď