Darcek pre priatelku na vianoce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Darcek pre priatelku na vianoce

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, viem, ze tu uz taketo temy boli, ale aj tak skusim..
poradte nieco co by ste vy kupili priatelke na vianoce.. nechcem kupovat nic drahe, nakolko nezarabam a sam z niecoho musim zit.. chcel by som nieco tak do 15e.. sme spolu 3 mesiace (ale to asi netreba).. btw. ma rada kone, ak to pomoze :) ale skor by som chcel nieco ine.. ved skuste poradit :) dik
feromakovi
Expert
Expert

otázka

Príspevok od používateľa feromakovi »

áno som v podobnej situácií :D tiež by som si par rád prečítal..
osobne som rozmýšľal nad nejakým milým plyšákom...tá moja má zas rad psy :D
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ked ma rada kone a ma rada aj plysaky tak by si jej mohol darovat plysoveho konika

ja tiez chcem darovat kamaratke plysoveho kona kedze kone doslova zboznuje, uz mam aj vybrateho tak dufam ze sa jej bude pacit :)

2pacaveli: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=128099

ja som z tych stranok neobjednaval neviem ci su spolahlivi ale ten spisak riding je najvacsi predajca jazdeckych potrieb v BA (aspon tak mi bolo povedane) tak spolahlivost je hadam na urovni
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

myslim ze vratane mna a vas je v tejto situacii asi na hojku kazdy co ma partnerku :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

aughostino: viem, len teraz neviem, ci by nebol lepsi napad jej kupit takuto deku: http://www.equito.sk/katalog/action/pro ... -kon.xhtml
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

aughostino napísal: ja som z tych stranok neobjednaval neviem ci su spolahlivi ale ten spisak riding je najvacsi predajca jazdeckych potrieb v BA (aspon tak mi bolo povedane) tak spolahlivost je hadam na urovni
Tam som bol kupovat taktiez pre byvalu darcek..Avsak vela veci, ktore maju na stranke, v predajni bohuzial nemaju :( Takze som ja vtedy musel kupit alternativu, miesto toho co som chcel...Preto asi najlepsie ak objednat a potom si po to tam zbehnut :) Ale mozno by aj nejaky vankus s konom potesil..Videl som take krasne, ale v Brne..Treba vsak kuknut aj po meste..
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

2pacaveli: je to na tebe ako sa rozhodnes ale maj na pamati ze nech jej das akykolvek darcek z lasky bude urcite rada :)

ja som kamaratke kupil plysoveho kona, aj to som obehal vsetky hrackarstva u nas v meste a bezvysledne a nakoniec uplne necakane som zbadal plysoveho konika v hypernove medzi plysakmi

rozhodoval som sa medzi opickou alebo konom vyhral kon :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

2Pacaveli napísal:aughostino: viem, len teraz neviem, ci by nebol lepsi napad jej kupit takuto deku: http://www.equito.sk/katalog/action/pro ... -kon.xhtml
Deka celkom pekna ale nekupil by som deku, kym by som nevedel, ako je vyrobena ... podla mna je rozdiel ci tu deku bude pouzivat len na prehodenie cez postel alebo sa pod nu zmestite dvaja a priemne v teple sa budete tulit ... ale v celku deka je super napad ;)

ach tie spomienky na leto :) :(
2Pacaveli
Addict
Addict

miki690: tulit sa pod deku, tak to asi nie, nakolko deka bude u nej a my sme viac menej kazdy den umna. este samozrejme idem poobzerat do kamennych shopov, resp. do carrefouru, optimy a pod. ci tam nieco nenajdem ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

a máme to tu (moje obľúbené témy)
no kedže má rada kone tak jej kúp koňa ale ja osobne by som volil psa :oops: (indiáni totiž volajú mustanga veľký pes lebo ked videli prvé španielske kone nevedeli čo to je)
2Pacaveli
Addict
Addict

uz som kupil taky vankus v draciku, za 13 eur.. ta deka bola podla niektorich gyc, tak som sa na to vykaslal.. este mozno k tomu dodam nejaku drobnost.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja by som tých plyšákov zadefinoval do pravidiel fóra..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Frikso napísal:Ja by som tých plyšákov zadefinoval do pravidiel fóra..
Pokial viem, tak toto je diskusne forum, tema v dobrej sekcii, tak nieje co riesit.

Bud plysoveho kona ako ti radia ostatni, lebo to je darcek... na mesiace akurat. Mozno ak, tak nejaky parfem, ale tipujem, ze este nevies, ake sa jej pacia. Plysakom nic nepokazis :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Za 20€ Si mohol mat Set od Swarowski ... Nausnice a Nahrdelnik ... Sakra ludia snazte sa tie priatelky nejak Obdarit.

Plysaky, Vankusiky, Plachty ... Ja neviem ci som narocny ale byt zenou tak sa trochu premaham s tou radostou.
To jej mozes kupit na Meniny, ale nie na Vianoce, Narodeniny.

Milion krat ste isli urcite okolo nejakeho obchodu kde sa zastavila a povedala co sa jej paci, co by ju potesilo a pod...
Pocuvaj ... A vyber darceka bude najlahsia cinnost.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Shark má pravdu, plyšák poteší, ale mne to skôr príde ako taký všedný darček, ako keď behám po tescu a zrazu zbadám plyšáka, tak jej ho kúpim, ale je to skôr zo srandy, len tak na potešenie.

Niekedy treba naozaj počúvať, ale niekedy je to zbytočné, najmä ak má vysnívanú príliš drahú vec.

Ak už naozaj nevieš, čo by si jej kúpil, zober spolu na nákupy nejakú jej kamarátku, možno bude vedieť poradiť. Alebo stačí hocijakú tvoju kamarátku. Ak sa to páči jednej, je veľká pravdepodobnosť, že sa to bude páčiť aj druhej.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Shark NX napísal:Za 20€ Si mohol mat Set od Swarowski ... Nausnice a Nahrdelnik ... Sakra ludia snazte sa tie priatelky nejak Obdarit.

Plysaky, Vankusiky, Plachty ... Ja neviem ci som narocny ale byt zenou tak sa trochu premaham s tou radostou.
To jej mozes kupit na Meniny, ale nie na Vianoce, Narodeniny.

Milion krat ste isli urcite okolo nejakeho obchodu kde sa zastavila a povedala co sa jej paci, co by ju potesilo a pod...
Pocuvaj ... A vyber darceka bude najlahsia cinnost.
suhlasim stym pocuvanim, ale ja osobne by som swarovskeho nikdy nekupil, to uz ten plysak bude trvacnejsi darcek, swarovsky je zbytocne predrazeny a podla skusenosti a ohlasov sa s oblubou rozpadava a osobne sa mi fakt nepaci a uz od pohladu posobi lacno, ked sperky tak poriadne, alebo take ktore sa na nic nehraju, jedine ze by sa fakt frajerka vyjadrila, ze "TOTO je to co ma spravi stastnou..." inak by som volil skor frei wille ked nato niekto ma, ked nie, kludne striebornu retiazku za tu istu cenu ako ten set, stym ze ta retiazka vydrzi aj do smrti ked ju od zlosti po rozchode nehodi do najblizsieho kanala...fakt no, staci pocuvat, ja som mal opacny problem, nevedel som si vybrat z veci co som vedel ze chce, len jednu...
p.s. co tak nejake luxusne pradlo(iked to asi skor v trosku neskorsom stadiu vztahu ...)? O:-)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No zo Swarowski som nikdy nemal problemy ...
+ Par kamaratok to nosi a nemam pocit ze by nejak ohrnali nosom ze to nie je Sperk za 100€. Ide o princip.
Rozhodne by moju priatelku viac potesila retiazka, nahrdelnik, nausnice na vianoce ako Deka, Vankusik s Psikmi, Macickami, Konikmi, Alebo este lepsie Winnie the Pooh.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

aky mate nazor na znackovy fen na vlasy?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pre manželku možno, pre frajerku sa mi to akosi nehodí.
ilfirinSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ilfirinSVK »

Taktiež moja priateľka ma nejaké kúsky od Swarovskeho a žiadne problémy. Určite je to praktickejšie ako plyšak a vôbec sa mi nezdá, že pôsobí lacno.

//edit : je rozdiel medzi originálom Swarowski (da sa kúpiť len v značkovom obchode Swarowski a dostaneš k tomu certifikát pravosti) a bižutériou z komponentu Swarowski

koki > podľa mňa fajn darček, možno by si mohol porozmýšľať aj nad žehličkou na vlasy + vlasové prípravky (aby si nespálila vlasy)
Napísať odpoveď